HomeTechYeni Renault Duster Türkiye satış fiyatı belli oldu! Renault Duster fiyatı ne...

Yeni Renault Duster Türkiye satış fiyatı belli oldu! Renault Duster fiyatı ne kadar?

Date:

Related stories

West Bank residents tell of teargas then shots before US woman’s death

US officials have insisted that a ceasefire in Gaza...

Turkey’s Erdogan: Islamic countries should form alliance against ‘Israel’s growing expansionism’

Turkish President Tayyip Erdogan said on Saturday Islamic countries...

Archaeologists unearth a 3,500-year-old shopping list

Shopping lists are essential for making sure nothing is...
spot_imgspot_img


Yeni Renault Duster, Bursa Oyak Renault Fabrikaları’nda üretilerek Türkiye’de satışa sunuldu. 4X4, E-Tech Full Hybrid ve Eco-G motor seçenekleriyle gelen Duster, güçlü tasarımı ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek olan Yeni Renault Duster, Türkiye’de satışa çıktı. 2024’ün başından beri büyük bir ilgiyle takip edilen ve satış tarihi merakla beklenen Yeni Renault Duster, sonunda kullanıcılarıyla buluştu.


MOTOR SEÇENEKLERİ VE TEKNOLOJİK DONANIM

Yeni Renault Duster, 4X4, E-Tech Full Hybrid ve Eco-G motor seçenekleriyle sunuluyor. CMF-B platformu üzerine kurulan araç, 48V yarı hibrit ve LPG dahil olmak üzere farklı motor türlerini barındırıyor. Bu çoklu enerji çözümleri, son teknolojiyle donatılmış Yeni Renault Duster’ın temellerini oluşturuyor.

Kullanıcılar, 145 hp güç üreten ultra verimli Renault E-Tech full hybrid teknolojisi de dahil olmak üzere farklı motor ve şanzıman kombinasyonları arasından seçim yapabilecekler. Ayrıca, doğal ve çizilmeye karşı dayanıklı malzemelerle üretilmiş olan Duster, sağlam ve güven veren bir kimlik sunuyor.


DIŞ TASARIM VE EKSTRALAR

17 inç veya elmas kesim alüminyum 18 inç jant seçenekleriyle gelen Yeni Renault Duster, güçlü görünümünü destekliyor. Ayrıca, Duster logolu ön kapı eklentileri, ön ve arka tampon alt koruma kaplamalarıyla uyumlu gri ayna kapakları, ayrıntılara gösterilen özenin altını çiziyor. 4×4 versiyonu, artırılmış yerden yüksekliği ve özel tamponlarıyla dikkat çekiyor.

Tüm versiyonlarda farlara dikkat çekmeden yerleştirilen Renault logoları bulunurken, arkadaki aydınlatma gruplarını özel olarak tasarlanan bir şerit birbirine bağlıyor. Maksimum 80 kg kapasiteli tavan rayları ise hem uzunlamasına hem de enine kullanım için tasarlanmış durumda.


TÜRKİYE’DEKİ FİYAT LİSTESİ

Yeni Renault Duster, Türkiye’de farklı motor seçenekleriyle çeşitli fiyat aralıklarında satışa sunuluyor:

Evolution Eco-G 100 hp – 1.249.000 TL

Evolution E-Tech full hybrid 145 hp – 1.530.000 TL

Evolution mild hybrid advanced 130 hp 4×4 – 1.580.000 TL

Techno E-Tech full hybrid 145 hp – 1.570.000 TL

Techno mild hybrid advanced 130 hp 4×4 – 1.620.000 TL


YERLİ ÜRETİMİN ÖNEMİ

Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modellerinden olan Dacia Duster, 400 milyon euro yatırımla yerli üretime geçti. 2023’te 24 bin adet, 2024 Ocak-Haziran aylarında ise 11 bin 633 adet satan Duster, Türkiye’de yeni bir sayfa açıyor. Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilmeye başlanan Duster, artık Türkiye’deki hayatına Renault markasıyla devam edecek.


RENAULT’NUN ULUSLARARASI OYUN PLANI 2027

Renault, “Uluslararası Oyun Planı 2027” kapsamında Türkiye’de üreteceği modellerden ilki olan Renault Duster’ı satışa sundu. Bu model, Renault’nun 2027’ye kadar Türkiye satışlarının üçte birini elektrikli ve elektrik destekli modellerle oluşturma hedefine aktif bir katkı sağlayacak.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img