HomeSportsVeli Kavlak Avusturya nın şifrelerini beIN SPORTS a açıkladı

Veli Kavlak Avusturya nın şifrelerini beIN SPORTS a açıkladı

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Bir dönem Beşiktaş formasıyla Süper Lig’de boy gösteren Veli Kavlak, Euro 2024 son 16 turunda oynanacak olan AvusturyaTürkiye maçı öncesi beIN SPORTS’a özel açıklamalar yaptı.
Çok güzel bir maçın futbolseverleri beklediğini belirten eski Avusturya Milli Takımı oyuncusu, “Avustuya şu an hiç bir takımdan korkmuyor. İnanılmaz bir özgüven var takımda. Fransa mağlubiyetinden sonra bile tamamen bir hayal kırıklığı vardı. Büyük ülkeleri yenebileceklerini düşünüyorlar.” diye konuştu.

6-1’lik hazırlık maçının rövanşı sözleri hakkında da konuşan Beli Kavlark “Avusturya’da hazırlık maçını kimse konuşmuyor. Tamamen bu maça odaklanmışlar. Buradaki gazetelerde tek hedef bu maçta Türkiye’yi yenmek. Oyuncuların kurduğu cümlelere bakarsak da bu maça odaklanmış durumdalar” ifadelerini kullandı.

“GELECEĞİMİZ PARLAK”

A Milli Takım’ın son durumunu da değerlendiren Veli Kavlak “Türkiye’de çok yetenkeli oyuncularımız var. Böyle bir atmosferde böyle bir organizsayonda bu tecrübeyi kazanmak kariyerleri açısından çok önemli olacaktır. Geleceğimiz parlak” şeklinde konuştu.

2008 ve 2024 milli takımlarını kıyasalayan Veli Kavlak, “Avusruya’dan ilk geldiğim zaman da Türkiye’nin bireysel kalitesini kimnse tartışmıyordu. Sadece oyun olarak eksikleri gözüküyordu. Artık bu nokta da iyi olduklarını düşünüyorum. Türkiye bu konuda gelşim sağladı. İnşallah bunu da akşam göreceğiz” dedi.

“ORTA SAHAYI ALAN AVATAJLI OLUR”

Veli Kavlak, zorlu maçın nasıl geçeceği hakkında ise “Avusturya’nın şu anki durumu uzun  bir çalılşmanın ürünü. Yoğun pres üzerine bir sistemleri var ve oyuncular da buna göre seçiliyor. Konrad Laimer‘e dikkat etmek gerekiyor. Orta sahadaki üstünlüğü kim ele geçirirse avantajı o alacaktır.” diye konuştu.

 

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img