HomeFootballÜnlü isimlerden Türkiye Milli Takımı’na övgüler yağdı

Ünlü isimlerden Türkiye Milli Takımı’na övgüler yağdı

Date:

Related stories

spot_imgspot_img


Türkiye, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Ünlüler, sosyal medyada Milli Takım’a destek mesajları paylaştı. Coşku tüm ülkede büyük sevinçle karşılandı.

Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından Milli Takım’a destek mesajları paylaştı. İşte detaylar…


EURO 2024’TE ÇEYREK FİNAL HEYECANI

A Milli Takım’ın EURO 2024’ün son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 mağlup etmesi, Türkiye’nin dört bir yanında büyük coşku ile karşılandı. Bu sevinç, ünlü isimlerin de dikkatini çekti ve onlar da sosyal medya aracılığıyla destek mesajları yayınladı. İşte ünlülerin tebrik paylaşımları…


KENAN DOĞULU’NUN MAÇ SEVİNCİ

Leipzig’de Türkiye – Avusturya maçını tribünden izleyen Kenan Doğulu, maç sonrası Barış Alper Yılmaz, İrfan Can Kahveci, Cenk Tosun ve Hakan Çalhanoğlu ile fotoğraf çektirdi. Doğulu, paylaşımında “Gurur duyuyorum sizlerle canım kardeşlerim” ifadelerine yer verdi.


ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, maçın son saniyelerinde Mert’in yaptığı kurtarışın muhteşem olduğunu belirtti ve “Son saniye Mert kurtarışı… Muhteşemdi” yorumunu yaptı.


FİLİZ AKIN’IN TEBRİK MESAJI

Türk sinemasının efsane isimlerinden Filiz Akın, Milli Takım’ı gönülden kutladı ve “Hepinizi gönülden kutluyorum. Harikasınız evlatlar” notunu paylaştı.


ZEYNEP TUĞÇE BAYAT’TAN DESTEK MESAJI

Oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat ise Milli Takım’a olan desteğini “Size helal olsun” sözleriyle ifade etti.


TOLGAHAN SAYIŞMAN

“Herkes muazzamdı helal olsun. Bu arada gördüğüm en iyi son saniye kurtarışı olabilir”


BEHZAT UYGUR

“Tebrikler milli takım. Bence o müthiş müvadelenin fotoğrafı Mert’in bu olağanüstü kurtarışı oldu.”

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img