HomeBussinessTürkiye'nin gururu Filenin Sultanları için bakanlık devreye girdi! O görüntü bir daha...

Türkiye’nin gururu Filenin Sultanları için bakanlık devreye girdi! O görüntü bir daha olmayacak

Date:

Related stories

West Bank residents tell of teargas then shots before US woman’s death

US officials have insisted that a ceasefire in Gaza...

Turkey’s Erdogan: Islamic countries should form alliance against ‘Israel’s growing expansionism’

Turkish President Tayyip Erdogan said on Saturday Islamic countries...

Archaeologists unearth a 3,500-year-old shopping list

Shopping lists are essential for making sure nothing is...
spot_imgspot_img

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Filenin Sultanları’nın THY uçağında ekonomi bölümünde gitmesine yönelik tepkilere karşı harekete geçerek sevindirici haberi verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Voleybol Kadınlar Millet Ligi 2.etap müsabakaları için ABD’ye giderken ekonomi sınıfında uçan Filenin Sultanları ile ilgili soruları yanıtladı. Uraloğlu, “İletişimde çok doğru bir noktada olmamışız maalesef. Bunu çok açıklıkla söyleyebilirim. Dönüşlerini business olarak organize etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı

DURUMU SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENMİŞ

Bakan Uraloğlu, TBMM Dijital Mecralar Komisyonunda soruları cevapladı. Uraloğlu, 2024 Voleybol Kadınlar Millet Ligi 2.etap müsabakaları için ABD’ye giderken ekonomi sınıfında uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ilgili gelen soru karşısında Durumu sosyal mecralardan ve haber kanallarından öğrendiğini belirtti.

Uraloğlu şunları kaydetti: 

“Ardından Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanıyla konuştum. Kendisi bana şunu söyledi; ‘Burası Amerika uçuşu ve yaklaşık 13 saatlik bir uçuş. Bize tam 10 gün önceden haber verdiler. 10 gün önce özel bir uçak veya özel bir sefer ilave etmeksizin konuyu çözme şansımız yoktu. Geç haber verildiği için çözemedik.”

DÖNÜŞLER BUSINESS İLE OLACAK

Türk Hava Yolları’nın Milli takımlar ile yüzbinlerce dolarlık sponsorluk anlaşması bulunduğunu vurgulayan Bakan Uraloğlu, “Dolayısıyla böyle bir yaklaşımda olan kurum bunu esirgemeyecektir. Ancak iletişimde çok doğru bir noktada olmamışız maalesef. Bunu çok açıklıkla söyleyebilirim. Dönüşlerini business olarak organize etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img