HomeSportsTürkiye Portekiz maçına soruşturma iddiası Sahaya akın etmişlerdi

Türkiye Portekiz maçına soruşturma iddiası Sahaya akın etmişlerdi

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

EURO 2024 F Grubu’nda oynanan Türkiye – Portekiz maçında yaşanan olaylardan ötürü UEFA’nın harekete geçtiği ve soruşturma başlattığı iddia edildi.
İngiliz basınından Daily Mail‘in haberine göre; UEFA, maç esnasında ve sonrasında Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çekilmek isteyen 6 kişinin sahaya inmesi hakkında soruşturma başlatacak.

NE OLMUŞTU?

Maça ilk 11’de başlayan 39 yaşındaki Ronaldo, ikinci yarıda sahaya giren küçük bir hayranını kırmayıp fotoğraf için poz verdi. Ancak maçın bitiş düdüğünden önce üç taraftar daha onun için sahaya girince giderek sinirlendi.

Ayrıca maç sonunda güvenlik kordonunu aşan iki taraftar daha yıldız futbolcuya ulaşmayı başarmıştı. Bu durum Portekiz Teknik Direktörü Roberto Martinez’in oyuncu güvenliği konusundaki endişesini dile getirmesine neden oldu.

“NİYETLERİ İYİYDİ AMA…”

Maç sonunda açıklamalarda bulunan teknik adam, “Bu endişe verici bir şey çünkü bugün taraftarların niyetleri iyiydi ama niyetler yanlış olduğunda ve oyuncular tehlikeye atıldığında zor anlar olacak.” ifadelerini kullanmıştı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img