HomeEntertainmentTürkiye - Hollanda: Yarı finale kim çıkacak?

Türkiye – Hollanda: Yarı finale kim çıkacak?

Date:

Related stories

West Bank residents tell of teargas then shots before US woman’s death

US officials have insisted that a ceasefire in Gaza...

Turkey’s Erdogan: Islamic countries should form alliance against ‘Israel’s growing expansionism’

Turkish President Tayyip Erdogan said on Saturday Islamic countries...

Archaeologists unearth a 3,500-year-old shopping list

Shopping lists are essential for making sure nothing is...
spot_imgspot_img

Türkiye Hollanda maçı bugün 21:00’den itibaren canlı

Türkiye belki açık favori olmayabilir ancak Avusturya karşısında her rakibi yenebileceklerini gösterdiler. Eğer yarı finale çıkmayı başarırlarsa, Türk taraftarların  coşkusu durdurulamaz olacak. Hollanda çeyrek finale oldukça durgun bir performansla geldi ama geçtiğimiz günlerde Romanya’yı net bir galibiyetle süpürdü. Berlin Olympiastadion’daki başlama vuruşu bugün saat 21:00’de.

Türkiye – Hollanda maçını nerede izleyebilirim?

Almanya’daki tüm Türk taraftarlar için iyi haber: Avusturya maçının aksine, Hollanda-Türkiye karşılaşması televizyondan ücretsiz olarak gösterilecek. RTL maçı herkesin izleyebilmesi için ücretsiz olarak canlı yayınlayacak. Maç ARD ve ZDF kanallarından izlenemeyecek.

RTL standart görüntü kalitesinde ücretsiz olarak kullanılabilir. RTL HD kanalı için ek bir TV aboneliği gereklidir. RTL’yi uydu üzerinden alıyorsanız, örneğin HD+ alabilirsiniz. RTL HD ayrıca RTL+ akış hizmeti üzerinden de kullanılabilir. Aylık olarak iptal edilebilen RTL+ Premium aboneliği aylık 6,99 € tutarındadır ve ayrıca filmlere, dizilere ve şovlara erişim sunar. Ancak futbolseverler şu anda “EURO24” kuponkodunu kullanarak %50 indirimle 2 aylık RTL+ alabilirler.

Magenta TV müşterileri için Türkiye Hollanda

Deutsche Telekom aynı zamanda MagentaTV’de de yayın yapıyor. Maç örneğin Magenta TV Flex ile izlenebilir. Aylık ücreti 10 €, 150 HD kanal sunuyor ve istediğiniz zaman iptal edilebiliyor. Daha uzun süre kalmak istiyorsanız, Magenta TV’yi 24 aylık bir sözleşmeyle rezerve edebilir ve 6 ay boyunca hiçbir temel ücret ödemeyebilirsiniz.

Bu mesaj bir çeviri programının desteğiyle oluşturulmuştur.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img