HomeFootballTürkiye, FIFAe Dünya Kupası'na katılacak

Türkiye, FIFAe Dünya Kupası’na katılacak

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Türkiye, FIFA tarafından ilk kez düzenlenecek olan FIFAe Dünya Kupası’nda yer alacak. 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, eMilli Takımımız, uluslararası futbol menajerliği yeteneklerini sergileyerek büyük bir başarı hedefliyor.

100.000 EURO ÖDÜL

FIFA ve Sports Interactive’in işbirliğiyle gerçekleştirilen bu etkinlik, futbol ve dijital dünyanın önde gelen isimlerini bir araya getirecek. Turnuvada, dünyanın en yetenekli Football Manager oyuncuları 100.000 USD ödül için yarışacak.

TFF’den yapılan açıklamada, futbol dünyasının efsanevi ismi ve FIFA’nın Küresel Futbol Gelişim Direktörü Arsène Wenger’in bu özel etkinliğin elçisi olarak görev alacağı belirtildi. Wenger, yarışmanın katılımcılarından derin futbol stratejisi ve taktik bilgisi gerektirdiğini vurgulayarak, “Bu yarışma, sadece oyun mekaniklerinde ustalaşmayı değil, aynı zamanda derin futbol bilgisini de gerektiriyor. Dünya çapındaki en iyi koçların bu etkinlikte yer almasını ve futbol yönetimi ile yetenek geliştirmeye katkıda bulunmasını dört gözle bekliyorum.” dedi.

28 Ağustos – 1 Eylül tarihlerinde İngiltere’nin Liverpool şehrinde düzenlenecek olan bu büyük etkinlikte eMilli Takımımız da yer alacak ve dünya sahnesinde Türk bayrağını gururla temsil etmek için mücadele edecek.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img