HomeFootballTürkiye – Çekya ilk 11 maç kadrosu! A Milli Takım kimler oynuyor?

Türkiye – Çekya ilk 11 maç kadrosu! A Milli Takım kimler oynuyor?

Date:

Related stories

spot_imgspot_img


Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubu son maçında Türkiye ile Çekya karşılaşacak. Türkiye – Çekya maçı ilk 11 maç kadrosu belli oldu. Milli takımda kimler ilk 11 başladı?

Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası son maçlar ile devam ediyor. Büyük heyecana sahne olan EURO 2024’te Türkiye, F grubunda çıkma mücadelesi vereceği son maçında Çekya ile karşı karşıya gelecek. Son maçında Portekiz’e 3-0 mağlup olan ve gruptan çıkma şansını son maça bırakan A Milli Futbol Takımı, son maçında Çekya’yı yenip üst tura çıkmayı garantilemek istiyor. EURO 2024 izleyicileri, Türkiye – Çekya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye – Çekya maçı hangi kanalda? sorularına cevap arıyor. Türkiye – Çekya maçı ilk 11 maç kadrosu belli oldu.

EURO 2024’e harika bir başlangıç yapıp Gürcistan’ı 3-1 mağlup ettikten sonra ikinci maçında Portekiz’e 3-0 mağlup olan Türkiye, EURO 2024 F grubunda üst tura çıkma şansını son maça bıraktı. Grubun son maçında Çekya ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı, maçı kazanması veya berabere kalması durumunda tura çıkmayı garantileyecek. Montella önderliğinde hazırlıklarına devam eden Türkiye, Çekya maçına dair tüm hazırlıklarını tamamladı.


Türkiye – Çekya maçı ilk 11’leri;

Türkiye: Altay Bayındır, Mert, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Ferdi Kadıoğlu, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız, Cenk Tosun.

Çekya: Stanek, Holes, Hranac, Krejci, Coufal, Soucek, Provod, Doudera, Barak, Chytil, Hlozek.

Türkiye – Çekya maçı canlı yayın bilgileri

EURO 2024 F grubunda oynanacak olan Türkiye – Çekya maçı 26 Haziran ( Bugün) saat 22:00’da Volkspark Stadı’nda oynanacak. Türkiye ile Çekya arasındaki karşılaşmayı, Rumen hakem Kovacs yönetecek. Kovacs’ın yardımcılıklarını, aynı ülkeden Marinescu ve Artene yapacak. VAR hakemi Polonya Futbol Federasyonu’ndan Kwiatkowski olacak. Futbol izleyicileri bu karşılaşmayı TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecekler.


Türkiye – Çekya maçı sakat ve cezalıları

EURO 2024 F grubunda Çekya ile Türkiye karşı karşıya gelecek. Çekya ekibinde sakatlığı bulunan Schick dışında eksikler bulunmuyor. A Milli Takım’da ise Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakçı, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Mert Günok bu maçta forma giyemeyecek.


EURO 2024’e katılacak A Milli Takım aday kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Altay Bayındır, Mert Günok, Uğurcan Çakır

Defans: Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Samet Akaydın

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan

Forvet: İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz,

Arda Güler, Bertuğ Yıldırım, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy, Yusuf Yazıcı

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img