HomeSportsTürk futbolunun marka değerini hep beraber yukarı taşıyacağız

Türk futbolunun marka değerini hep beraber yukarı taşıyacağız

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, medya yayın hakları imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu’nun sözleri şu şekilde:

“Biliyorsunuz yakın zamanda TFF seçimleri oldu. Dünyaya örnek şekilde sayın delegasyonun oylarıyla bize bu teveccüh gösterildi. Cenab-ı Allah bizi inşallah teveccüh gösterenlere mahçup etmez.

Futbol ailesinin şunu bilmesini istiyorum biz yönetmek üzere futbol ailesi tarafından seçildik. Futbolun patronu biz değiliz, futbolun patronu kendi camialarını temsil eden amatöründen Süper Lig’ine kadar kulüp başkanları ve unsurlarıdır. Cenab-ı Allah bizleri onlara hizmet etmeye nasip etti.

İki gün önce FIFA Başkanı ile toplantı yaptık, sağ olsun Infantino da “Türkiye lider bir ülke hem Balkanlar’da Afrika’da da, biz Türkiye’nin bu konuda Türk futboluna lider olarak da oraya hizmet etmesini bekliyoruz.” dedi. Ben de espri yaptım, “Napolyon dünya tek devlet olsa başkenti İstanbul olurdu diyor.” dedim, “Temenniler çok güzel ama FIFA’nın İstanbul’da temsilciliği yok” dedim. O da “Başkanım çok arzu ediyoruz.” dedi. Biz de kendisine tarihi bir bina bulup İstanbul’da FIFA’nın temsilciliğini en kısa zamanda açacağız.

Onların da beklentisi Türk futbolunun bölgesinde ve ulaşabilecekleri yerlerde liderlik yapıp Türk futboluna büyük katkı sağlayacağını biz de bu yolda futbol ailesi ile beraber gurur yapmadan, kibir yapmadan iletişimi hat safhaya çıkarıp bize bir adım gelene on adım giderek Türk futbolunun marka değerini hep beraber yukarı taşıyacağız.”

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img