HomeFootballTRT 1 Canlı İzle HD Kesintisiz - Euro 2024 Türkiye Hollanda Maçı...

TRT 1 Canlı İzle HD Kesintisiz – Euro 2024 Türkiye Hollanda Maçı Tabii Canlı Yayın İZLE (TRT Maç İzle)

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

expand

KAYNAKCnnturk.com

Türkiye bugün EURO 2024’te yarı final arayışıyla Hollanda karşısına çıkıyor. Hollanda – Türkiye karşılaşmasına Berlin Olimpiyat Stadı ev sahipliği yaparken karşılaşmada Fransız hakem Clement Turpin 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’da düdük çalacak. Turpin’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi, Almanya Futbol Federasyonundan Felix Zwayer olacak. Karşılaşmada Fransız Jerome Brisard ise VAR görevini üstlenecek.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024’te yarı finale yükselmek için Hollanda ile bugün (6 Temmuz) karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak Türkiye – Hollanda maçı TRT 1’de yayınlanacak. Türkiye Avrupa’nın en iyisi olmaya bir adım daha yaklaşmak için bugün Hollanda ile karşı karşıya gelirken, maçı TRT 1’den sorunsuz izlemek isteyen futbolseverler canlı izleme detaylarını sorguluyor.

Türkiye Hollanda Maçı Tabii Canlı Yayın İZLE (TRT Maç İzle)

Heyecan dolu karşılaşma hem TRT 1 hem de TRT tabii üzerinden canlı olarak izlenebilirsiniz. A Milli Futbol Takımı, 2024 yılındaki 9’uncu maçına Hollanda karşısında çıkacak. A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında karşılaşacağı Hollanda ile tarihinde 15. kez rakip olacak. Milli Takım sahadan galibiyetle ayrılması durumunda yarı finale yükselecek.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img