HomeSportsTransferin gözdesi Mason Greenwood un talipleri artıyor

Transferin gözdesi Mason Greenwood un talipleri artıyor

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

İngiliz devi Manchester United’ın yıldız oyuncusu Mason Greenwood için her gün yeni bir transfer iddiası gündeme geliyor. 

İtalyan gazateci Fabrizio Romano’nun haberine göre, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya, Mason Greenwood için Manchester United’a ciddi bir teklifte bulundu. 

Haberin detayında, Marsilya’nın 22 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu için kulübüne 25 milyon pound artı bir sonraki satıştan elde edilecek bonservis bedelinin de %40-50’si İngiliz ekibine verilecek. 

Mason Greenwood’un talipleri artıyor!
Takımın başına Jose Mourinho’yu getirerek yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giriş yapan Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe‘de Mason Greenwood’u transfer etmek isteyen takımlar arasında yer alıyor. 
İtalyan basınından Calciomercato’da yer alan haberde; sarı lacivertli ekibin Mason Greenwood’u transfer etmek için hamle yaptığı kaydedildi. Jose Mourinho’nun İngiliz kanat oyuncusu için bizzat devrede olduğu aktarılırken, Lazio‘nun da 22 yaşındaki yıldız için istekli olduğu ileri sürüldü. 

Manchester United’ın Greendwood için kapıyı 35 milyon Euro’dan açtığı, Fenerbahçe’nin ise bu transfer için 30 milyon Euro’yu gözden çıkardığı iddia edildi.

Fenerbahçe dışında Greenwood ile ilgilenen takımlar arasında Lazio, Marsilya ve Valencia da yer alıyor. 

Sezonu Getafe’de tamamladı

Geçtiğimiz sezonu Getafe’de kiralık olarak geçiren Mason Greenwood, 36 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 10 gol ve 6 asistlik performansla yıldızlaştı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler


- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img