HomeGolfTGF Federasyon Kupası'nda Şampiyon Semih Engez

TGF Federasyon Kupası’nda Şampiyon Semih Engez

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Turnuvanın ardından Ankara Golf Kulübü’nden Semih Engez, 154 gross skor ile birinci olarak TGF Federasyon Kupası’nın şampiyonu oldu.

Bu yıl 26. kez düzenlenen TGF Federasyon Kupası, İstanbul Silivri’deki TGF Silivri Golf Tesisleri’nde iki gün süren heyecanlı mücadelelere sahne oldu. Turnuvaya, Ataşehir Golf Kulübü, Kemer Golf Kulübü, Regnum Golf & Country Ankara Kulübü, İstanbul Gençler Golf Akademisi, Ankara Golf Kulübü, Taurus Golf Kulübü, Moda Golf Kulübü, 19 Mayıs Samsun Golf Kulübü, İstanbul Golf Kulübü ve Klassis Golf Kulübü’nden toplam 76 golfçü katıldı.

Turnuvanın final raundunda erkekler gross kategorisinde Semih Engez, toplamda 154 (+10) gross skor ile birinci, Tunç Aslan (Kemer Golf Kulübü) 157 (+13) gross skor ile ikinci, Tuna Şahin (Ataşehir Golf Kulübü) ise 158 (+14) gross skor ile üçüncü oldu. Kadınlar gross kategorisinde ise Zeynep Denizci (İstanbul Gençler Golf Akademisi) 157 (+13) gross skor ile birinci, İrem Demir (Antalya Gençler Golf Spor Kulübü) 159 (+15) gross skor ile ikinci ve Erin Neva Yeniçelik (Ankara Golf Kulübü) 161 (+17) gross skor ile üçüncü sırada yer aldı.

Semih Engez, turnuvanın en iyi skorunu elde ederek TGF Federasyon Kupası’nın şampiyonu oldu. Engez’e kupasını, TGF Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Hallik ve Recep Turan takdim etti.

Erkekler A kategorisinde Ataşehir Golf Kulübü’nden Cumali Yalçın 143 net skor ile birinci, Kemer Golf Kulübü’nden Ömer İlhan Şahin 145 net skor ile ikinci, Klassis Golf Kulübü’nden Orhan Kuran ise 147 net skor ile üçüncü oldu. Kadınlar A kategorisinde Erin Neva Yeniçelik (Ankara Golf Kulübü) 145 net skor ile birinci, Merve Üçerler (Ataşehir Golf Kulübü) 150 net skor ile ikinci ve Zeynep Denizci (İstanbul Gençler Golf Akademisi) 151 net skor ile üçüncü sırada yer aldı.

Erkekler B kategorisinde Eren Keskin (Kemer Golf Kulübü) 82 stableford puan ile birinci, Mustafa Kaan Baral (İstanbul Golf Kulübü) 73 stableford puan ile ikinci ve Poyraz Arben Yılmaz (Ataşehir Golf Kulübü) 73 stableford puan ile üçüncü oldu. Kadınlar B kategorisinde ise Selen Sedar (İstanbul Golf Kulübü) 74 stableford puan ile birinci, Fatime İnce (ferdi lisanslı) 73 stableford puan ile ikinci ve Zehra Karadayı (İstanbul Golf Kulübü) 68 stableford puan ile üçüncü sırayı aldı.




Samsunspor A.Ş. Başkanvekili Bilen: Borç ve Maliyetler Nedeniyle Basketboldan Çekildik

Final raundunun ardından yapılan ödül töreninde, dereceye giren sporcular ödüllerini TGF Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Hallik, Recep Turan ve TGF İdari Direktörü Raif Özgür Hacıbektaşoğlu’nun elinden aldılar.

Kaynak: DHA

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img