HomeNFLTFF duyurdu: Türkiye, FIFAe Dünya Kupası'nda yer alacak, turnuva Football Manager oyunu...

TFF duyurdu: Türkiye, FIFAe Dünya Kupası’nda yer alacak, turnuva Football Manager oyunu üzerinden gerçekleştirilecek

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Türkiye, FIFA tarafından ilk kez düzenlenecek olan FIFAe Dünya Kupası’nda yer alacak.

TFF‘den yapılan açıklamada, “eMilli Takımımız, dünya çapında futbol menajerliği yeteneklerini sergileyerek zafere ulaşmayı hedefleyecek” denildi.

100 BİN EURO ÖDÜL VAR

FIFA ve Sports Interactive’in ortaklığıyla hayata geçirilen etkinlik, futbol ve dijital dünyanın en iyilerini bir araya getirecek. Turnuvada, dünyanın en iyi Football Manager oyuncuları 100.000 USD ödül için yarışacak.

TFF’den yapılan açıklamada, “Bu özel etkinliğin elçisi olarak, futbol dünyasının efsanevi ismi ve FIFA’nın Küresel Futbol Gelişim Direktörü Arsène Wenger görev alacak. Wenger, bu yenilikçi yarışmanın katılımcılardan derin futbol stratejisi ve taktik bilgisi gerektirdiğini belirtti ve “Bu yarışma, yalnızca oyun mekaniklerinde ustalaşmayı değil, aynı zamanda derinlemesine futbol bilgisini de gerektiriyor. Bu nedenle, dünya çapındaki en iyi koçların bu etkinlikte yarışmasını ve futbol yönetimi ile yetenek geliştirmeye katkıda bulunmasını sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

28 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında İngiltere’nin Liverpool şehrinde düzenlenecek olan bu büyük etkinlikte eMillî Takımımız da yer alacak ve dünya sahnesinde Türk bayrağını dalgalandırmak için mücadele edecek.

Turnuva ile ilgili daha fazla bilgi ve eMillî Takımımızın performansını takip etmek için www.tff.org adresi ve Millî Takımlar sosyal medya kanallarını takip edebilirsiniz” denildi.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img