HomeFashionTexworld ve Apparel Sourcing 1-3 Temmuz Tarihleri Arasında Paris'e Geri Dönüyor

Texworld ve Apparel Sourcing 1-3 Temmuz Tarihleri Arasında Paris’e Geri Dönüyor

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Çeviren

Gözde Meriç

Published



26 Haz 2024

Paris Olimpiyatları’nın hemen öncesinde, uluslararası tekstil ve hazır giyim üreticileri Paris’te bir araya gelecek. Texworld ve Apparel Sourcing fuarları 1.154 şirketi Porte de Versailles’da bir araya getirecek.

Texworld Apparel Sourcing

Yaklaşık 530 katılımcı ile Apparel Sourcing, tekstil ve malzeme fuarı Texworld’ün yaklaşık 570 katılımcısına yakın olacak. Ayrıca, Denim alanında yaklaşık 30 katılımcı yer alacak ve 20 deri uzmanı, Edizioni AF ile ortaklaşa üretilen bir Deri Trend forumuna da ev sahipliği yapacak olan Leatherworld alanında bir araya gelecek.

Bu yılki etkinliğin en önemli özelliklerinden biri, Messe Frankfurt tarafından Intertextile Shanghai ile birlikte iki yılda bir düzenlenen fuarı yansıtan, iplik ve elyaflara adanmış bir alan olan Yarn Expo’nun tanıtımı olacak. Yarn Expo’da Çin ve Hindistan’ın yanı sıra Pakistan ve Tayvan’dan da üretimler sergilenecek.

Fuarın organizatörü yaptığı açıklamda, “Apparel Sourcing bu yıl kendi markalarını sergileyen veya Avrupalı distribütörler için beyaz etiketli ürünler üreten 30 Çinli üreticiyi ağırlıyor. Bu katılımcılar Çinli Markalar Galerisi logosuyla tanımlanacaktır” dedi. Aksesuar sektörü de mücevher ve çantaları da içerecek şekilde genişletilecek.

Texworld Apparel Sourcing

İnovasyona adanmış Avantex alanında, tasarımcılar ve alıcılar arasındaki toplantılar için bir Designer Hub ve sürdürülebilir inovasyona odaklanan bir ReSources alanı tanıtılacak. Near Sourcing Hub ise Portekiz, Türkiye ve Sırbistan’dan yaklaşık 20 şirketin yer aldığı yakın üretim çözümlerini tanıtacak.

Bu edisyon aynı zamanda bir dizi tematik konferansa da ev sahipliği yapacak. Bali Başkanı, tekstil ürünleri için dijital ürün pasaportlarının zorluklarını ve fırsatlarını sunacak. Diğer konular arasında gelişen Avrupa düzenlemeleri, Afrika modasının yükselişi ve tekstil ürünlerinin yeniden değerlenmesi yer alacak.
 

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img