HomeGamblingSquid Game 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? Netflix Türkiye Açıkladı!

Squid Game 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? Netflix Türkiye Açıkladı!

Date:

Related stories

West Bank residents tell of teargas then shots before US woman’s death

US officials have insisted that a ceasefire in Gaza...

Turkey’s Erdogan: Islamic countries should form alliance against ‘Israel’s growing expansionism’

Turkish President Tayyip Erdogan said on Saturday Islamic countries...

Archaeologists unearth a 3,500-year-old shopping list

Shopping lists are essential for making sure nothing is...
spot_imgspot_img


Squid Game, Eylül 2021’de yayınlandığı günden beri dünya çapında büyük bir hayran kitlesi edindi ve Netflix’in en çok izlenen dizisi olma ünvanını kazandı. Hayranlarının merakla beklediği 2. sezon hakkında Netflix Türkiye’den müjdeli haber sonunda geldi!

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine ulaşan ve Netflix’in en çok izlenen dizisi olan Squid Game, merakla beklenen 2. sezonuyla geri dönüyor. Eylül 2021’de yayınlanan ilk sezonu ile büyük bir başarı yakalayan ve dil engelini aşarak global bir fenomene dönüşen Squid Game, ekonomik sorunlar yaşayan 456 oyuncunun hayatta kalmak ve büyük ödülü kazanmak için ölümcül çocuk oyunlarına katılmasını konu alıyordu. Peki, 456 numaralı oyuncunun kuralları bozmaya kararlı olduğu 2. sezonda bizleri neler bekliyor? Squid Game yeni sezon ne zaman yayınlanacak? İşte yeni sezona dair tüm detaylar…

Squid Game 2. Sezon Çıkış Tarihi ve Oyuncu Kadrosu

Netflix Türkiye’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Oyunun kurallarını bozmaya kararlı. Squid Game 2. sezonuyla yakında sadece Netflix’te.” ifadelerine yer verildi. Netflix’in bugüne kadar en çok izlenen dizisi olan Squid Game’in 2. sezonunun Aralık 2024’te yayınlanması bekleniyor. Dizinin başrol oyuncusu Lee Jung-jae (Gi-Hun), verdiği bir röportajda Squid Game’in ikinci sezonunun Aralık ayında geleceğini söyledi.

Her ne kadar birçok oyuncu 2. sezonda geri dönmeyecek olsa da, ana karakter Seong Gi-hun (Lee Jung-jae), diğer adıyla Oyuncu 456, yeni sezonda da bizlerle olacak. İlk sezonda favori karakterlerimizin çoğunun ölmesine rağmen 2. sezonda birçok yeni yüz bizleri bekliyor. Bu isimler arasında Yim Si-wan, Kang Ha-neul, “Sweet Home” dizisinden Park Gyu-young ve Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Jo Yu-ri, Yang Dong-geun, “Move to Heaven” dizisinden Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun (diğer adıyla Big Bang’in T.O.P’ü), Roh Jae-won ve “D.P” dizisinden Won Ji-An yer alıyor.

Netflix’in izlenme rekorlarını altüst eden dizisi Squid Game’in sonunda yalnızca bir yarışmacı, Seong Gi-hun, şansının da yaver gitmesiyle büyük para ödülünü kazanmıştı. 2. sezonun olay örgüsünün bir kısmı, Gi-hun’un oyunda yaşadıklarının intikamını almasını konu alacak ve karakterin karanlık bir yanını ortaya çıkarabilecek. Gi-hun’un “karanlık tarafı” için heyecan dorukta. Gi-hun’un tüm organizasyonu çökertme ihtimali izleyiciyi şimdiden çok heyecanlandırıyor. Hatta belki de tamamen kötü adam olabilir olasılığı izleyenler için heyecan verici olacak.

Gi-hun’un hikayesinin yanı sıra dizi, 1. Sezonun sonunda kaderi kesin olarak belirlenmemiş olan Öncü Adam ve kardeşi Jun-ho’nun hikayesini de devam ettirebilir; Öncü onu vurdu ve okyanusa düştü. Ama cesedi hiç görmedik! Her iki karakterin de 2. Sezonda yer alacağını zaten biliyoruz, bu da Jun-ho’nun hayatta kalacağı anlamına geliyor.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img