HomeFashionSKIMS END İle erkeklere Yönelik Perakende Teklifinde Bir İlke İmza Attı

SKIMS END İle erkeklere Yönelik Perakende Teklifinde Bir İlke İmza Attı

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Çeviren

Gözde Meriç

Published



22 May 2024

Kim Kardashian ve Jens Grede’nin hızla büyüyen SKIMS markası, Londra’da Soho’daki Broadwick Street’te yer alan END amiral mağazasında ilk çok markalı erkek alışveriş deneyiminin başladığını açıkladı.

SKIMS/END.

Marka, bu işbirliğinin “ilk kez uluslararası bir pazarda tüketicilere türünün tek örneği bir alışveriş deneyimi sunmasıyla” erkek ürün yelpazesi için “önemli bir dönüm noktası” olduğunu belirtti.

END.’in birinci katında yer alan yeni pop-up alışveriş deneyimi, tüketicilerin Amerikan markasının en çok satan erkek iç çamaşırlarını ve özel Cotton ve Stretch koleksiyonları da dahil olmak üzere iç giyim ürünlerini satın almalarına olanak sağlıyor.

Markanın CEO’su ve kurucu ortağı Jens Grede, “SKIMS Mens’in lansmanından bu yana, dünya çapında fiziksel perakendede müşteri deneyimini hayal ediyorduk” dedi. “SKIMS gibi END. de kültür ve stilin kesiştiği noktada yer almasıyla tanınıyor ve çok sadık bir topluluk tarafından takip ediliyor. Bu ortaklık için minnettarız ve dünyalarımızı bir araya getirmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

Markanın Soho mağazasında SKIMS’in imzası niteliğindeki kavisli logolar ve nötr yüzeylerle bezenmiş özel bir marka alanı bulunuyor.

Markanın Ticari İşler Müdürü Robert Norton, perakendeci ile yapılan lansmanın “Londra’daki yeni nesil tüketicilere odaklanan iki markanın birleşmesi” olduğunu söyledi. END. sadece tüketicinin alışveriş yolculuğuna odaklanmakla kalmayıp aynı zamanda SKIMS’in değerleriyle kusursuz bir şekilde örtüşen kültürü şekillendirmeye yardımcı olan inanılmaz topluluk liderliğinde, kavramsal deneyimler sunma konusunda bir üne sahip.”

Şirket ayrıca bu ilk anlaşmanın “markanın uluslararası genişlemeye odaklanmasını ve doğrudan hedef kitlesinin ötesinde yeni tüketicilere ulaşmak ve onları kazanmak için çalışmasını desteklediğini” söyledi. Geçtiğimiz Haziran ayında SKIMS Londra’da, Selfridges’teki The Corner Shop’ta Swim pop-up deneyimini tanıttı ve Selfridges ve Harrods’ta yepyeni küratörlü mağaza içi mağaza deneyimleri açtı. Ayrıca, Londra da dahil olmak üzere Avrupa’daki ilk bağımsız mağazalarının açılışını gerçekleştirdi”.
 

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img