HomeFitnessSevinç Özdemir Dünya Şampiyonasına Gidiyor

Sevinç Özdemir Dünya Şampiyonasına Gidiyor

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Kepez Belediyesi Spor Kulübü‘nden olan ve cimnastik dalında yetişen Sevinç Özdemir, Çocuk Fitness Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri finalinde Türkiye 3.’sü olarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarısıyla birlikte milli takıma seçilmesi durumunda Sırbistan’da düzenlenecek olan dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil etme şansı yakaladı.

Rakiplerini Geride Bırakan Performansıyla Dikkat Çekti

Aydın Kuşadası’nda gerçekleştirilen seçmelerde 128 kız sporcu arasından öne çıkan Özdemir, cimnastik geçmişi, etkileyici koreografisi ve güçlü fiziğiyle rakiplerini geride bıraktı. Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun düzenlediği seçmelerde yüzde 70’lik kısmı federasyon hakemlerinden, yüzde 30’luk kısmı ise Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu hakemlerinden oluşan puanlama sistemiyle değerlendirildi.


Ünlü İmar Hukukçusu Konuştu: Kamu Alanları Ranta Kurban Gitmesin!

Ünlü İmar Hukukçusu Konuştu: Kamu Alanları Ranta Kurban Gitmesin!

Gelecek Vadeden Sporcu: Sevinç Özdemir

13 yaşındaki Sevinç Özdemir, teknik merkez hakem kurulu tarafından uygun görülmesi durumunda çocuk fitness milli takımına davet edilecek. Davet edilmesi halinde 2024 yılı Haziran ayında Sırbistan’da düzenlenecek dünya şampiyonasına katılacak olan Özdemir, bu büyük fırsatı değerlendirmek için heyecanla bekliyor.

Antrenöründen Destek: İsmail Taflı’nın Sözleri

Özdemir’in 8 yıldır antrenörlüğünü yapan İsmail Taflı, sporcuyla birlikte son 1 yıldır Sırbistan’daki dünya şampiyonasına katılma hedefiyle yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Taflı, Özdemir’in şampiyonaya katılması durumunda koreografilerini daha da geliştireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img