HomeTechNestle, yapay zeka için Türk şirketi tercih etti!

Nestle, yapay zeka için Türk şirketi tercih etti!

Date:

Related stories

Iran warns Israel of ‘crushing response’ after attacks on Hezbollah

Israel will face “a crushing response from the axis...

Hezbollah chief vows ‘punishment’ of Israel after explosive device attacks

Hassan Nasrallah, Hezbollah’s leader, threatened Israel with “tough retribution...

Türkiye launches new tech visa program

Türkiye on Monday presented a new visa program aimed...

Here’s How to Plan the Perfect Trip to Bodrum, Türkiye (Says Me)

There I was, treading water in the clear blue...

Hezbollah’s Nasrallah says Israel’s Lebanon attacks crossed ‘all red lines’

Hezbollah leader Hassan Nasrallah says the pager and walkie-talkie...
spot_imgspot_img

– Advertisement –

Nestle Türkiye, operasyonel süreçlerinde verimlilik ve çeviklik sağlamak amacıyla yapay zeka destekli bir çözüm olan Cere Insight’ı uygulamaya aldı. Türk teknoloji şirketi Cerebrum Tech tarafından geliştirilen bu yenilikçi araç, Nestle Türkiye çalışanlarının çalışma biçimlerini dönüştürmeye başlıyor.

Nestle, Cerebrum Tech tarafından geliştirilen Cere Insight’ı uygulamaya aldı

Cere Insight, temel olarak şirketin geniş ve detaylı iç literatürüne kolay erişim sağlayan yapay zeka destekli bir chatbot olarak hizmet veriyor. Çalışanlar, Cere Insight’ı kullanarak karmaşık bilgilere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabiliyor, sorularına doğru ve anında cevaplar alabiliyorlar.

Bu iş birliği sadece bir teknoloji uygulamasından öte, küresel bir dönüşüm projesi niteliği taşıyor. Cere Insight’ın geliştirilmesi ve entegrasyonu, Nestle ve Cerebrum Tech ekipleri arasında yakın bir iş birliğiyle global ölçekte gerçekleştirildi. Uygulama Nestle’nin mevcut sistemleriyle sorunsuz bir şekilde entegre olacak şekilde tasarlandı ve şirketin global API’larıyla da uyumlu hale getirildi.

Cere Insight ise bu noktada çok yönlü özellikleriyle dikkat çekiyor. Örneğin, çoklu dosya desteği sayesinde uzun belgeleri ve web sitesi içeriklerini özetleyebiliyor, büyük veri setlerinden anlamlı içgörüler çıkarabiliyor.

Ayrıca, kullanıcıların kodlama bilgisi gerektirmeden kendi özelleştirilmiş chatbot’larını oluşturmalarına olanak tanıyarak yapay zekayı herkes için erişilebilir hale getiriyor. Cere Insight’ın sunduğu bir diğer önemli avantaj ise, veri toplama ve analiz süreçlerini otomatikleştirerek zamandan tasarruf sağlaması ve ekiplerin daha stratejik görevlere odaklanmasını mümkün kılması.

Nestle Türkiye, Cere Insight’ın potansiyelinin farkında olarak bu yapay zeka destekli platformu “Bilgilerin Bilgesi Odin” adıyla küresel çapta kullanıma sunmayı hedefliyor. Bu sayede, şirket içindeki bilgi paylaşımı ve iş birliği daha da güçlendirilerek, operasyonel mükemmelliğe giden yolda önemli bir adım atılmış olacak.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img