HomeFashion"MSS FASHON TV 2016 GZELLK YARIMASI’NIN BU YILIN BRNCS BREZLYALI GZEL DAYANE...

“MSS FASHON TV 2016 GZELLK YARIMASI’NIN BU YILIN BRNCS BREZLYALI GZEL DAYANE HOFER!.. – Magazinci.com

Date:

Related stories

West Bank residents tell of teargas then shots before US woman’s death

US officials have insisted that a ceasefire in Gaza...

Turkey’s Erdogan: Islamic countries should form alliance against ‘Israel’s growing expansionism’

Turkish President Tayyip Erdogan said on Saturday Islamic countries...

Archaeologists unearth a 3,500-year-old shopping list

Shopping lists are essential for making sure nothing is...
spot_imgspot_img

30 Mays 2016 Pazartesi | 19:50

MAGAZNC FOTO GALER- Girne Rocks Hotel ana sponsorluunda bu yl 11. kez yaplan “Miss Fashion TV 2016 Gzellik Yarmas”n Brezilyal gzel Dayane Hofer kazand. nceki gece yaplan yarmada jri yesi olan Sergen Yaln internette en ok oy alan ve internet gzeli seilen Beyaz Rus, lona Huzarevic’e tacn takt. Gzeller Girne Rocks Hotel’de getiimiz hafta banda bir araya gelerek kampa girmilerdi?

Onbir yldr aralksz olarak yaplan Miss Fashion TV 2016 Güzellik Yarmas bu yl da  Girne Rocks Hotel ana sponsorluunda yapld. 31 ülkeden güzellerin katlm ile son yedi yldr Kbrs’ta yaplan ve Kbrs’n uluslararas alanda büyük  tantm yapt yarma bu yl da büyük ilgi gördü.

Büyük final gecesi…

Türkiye Fashion TV’nin sahibi Enis Onat’n ev sahiplii yapt ve Vizyon Production Atilla Kaplakarslan’n koreografisini, Ceren El Roman’n sanat yönetmenliini, Arif Ik ve Petek Makal’n ise genel koordinatörlüünü üstlendikleri yarma için Fashion TV’nin sahibi Michel  Adam’da kalabalk ekibi ile Kbrs’a geldi.

Fashion TV güzelleri bir süredir Girne Rocks Hotel’de oldukça youn geçen kamp çalmalar arasnda çeitli aktivitelere de katldlar.

Be ülkenin güzeli taç takt…

Final gecesinde “Miss Fashion TV 2016 Güzellik Yarmas”da birincilii Brezilyal örenci güzel Dayane Hofer kazand. Birinci Güzele tacn Fashion TV sahibi Michel Adam takt.

kincilii Srbistan güzeli ekonomi örencisi Marija Milenkoviç kazand ve tacn Lüblanl modac Samar Hani takt.

Üçüncülük tacn ise Afrikal halkla ilikiler uzman Angela Caspinola kazand ve tacn gazeteci Gökhan Kimsesizcan takt.

nternet üzerinden en çok oy alan Beyaz Rus, lona Huzarevich nternet oylamas birincisi oldu ve tacn Sergen Yalçn takt.

Amerikal güzel hemirelik örencisi Noa Athena’da Rocks Hotel güzeli seçildi tacn Tuba Özay takt ve beinci oldu.

Gecede Fashion TV güzelleri podyumda Badelina Mayo koleksiyonu, Fashion All  koleksiyonu kyafetler ile Modac Burcu Aynur’un kyafet ve gelinliklerini giyerken, Fashion TV bünyesinde yer alan ve kanaln resmi ses sanatçs özellii olan arkc ANIA J’da seslendirdii arklar ile ilgi gördü.

Geceye çok sayda konuk katlrken katlanlar arasnda Çin’in Romanya büyükelçisi Wang Yan’da katld…

Jüride ünlü isimler …

Miss Fashion TV 2016 Güzellik Yarmas’nn final gecesini Mehmet Ali Erbil ile geçen yln internet üzerinden en çok oy toplayarak birincilik derecesi alan  man Talssi  birlikte sundular. Yarmann jüri üyeliklerini ise  ünlü oyuncu  Cihan Ünal, Girne Rocks Hotel’in sahibi Darren Vudal,  Fashion TV’nin sahibi Michel Adam,  Türkiye Fashion TV’nin sahibi Enis Onat,  Tuba Özay,  eksi ünlü futbolcu Sergen Yalçn,  gazeteci Gökhan Kimsesizcan,  Lüblanl modac Samar Hani,  Shai Vital, modac Burcu Aynur ve Murat Cevahir yaptlar.

Geçen yln güzeli sunucu oldu…

Gecenin sunuculuunu Mehmet Ali Erbil ile birlikte üstlenen ve ngilizce sunumlar yapan geçen yln intirnet birincisi man Talssi kl ile ilgi gördü.  Güzellii ve örendii sempatik Türkçe’siyle de herkesin beenisini kazanan Fasl güzel stanbul’a yerleti. Ülkesinde konservatuar eitimi alan man Talssi, u sralar Erdem Knay’la ilk albümünü hazrlyor. Albüm tamamlandnda ise ilk klibini Deniz Akel çekecek…

Haber ile ilgili dier fotoraflar

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img