HomeSportsMert Günok Konuşmakta zorlanabilirim

Mert Günok Konuşmakta zorlanabilirim

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

A Milli Takım’da yaptığı kurtarışlarla maça damga vuran Mert Günok, Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mert Günok karşılaşmayla ilgili, “Konuşmakta zorlanabilirim. Çok güzel bir galibiyet oldu. Duasını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli file bekçisi ayrıca, ”Daha yolumuz uzun. İnşallah sonuna kadar gideceğiz. Bu galibiyet bizi moral olarak üst seviyeye çekti. İnşallah devam edeceğiz.” dedi. 

AVUSTURYA 1-2 TÜRKİYE MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

İsmail Yüksek: “Bu jenerasyona bu yakışırdı”



Öte yandan maçtan sonra konuşan İsmail Yüksek  “Açık konuşmak gerekirse maçtan önce herkes favori olarak Avusturya’yı görüyordu. Geçen maçtan sonra onlardan alacağımız bir rövanş vardı demiştim. Muça öyle hazırlandık. Verdiğimiz mücadeleyi herkes gördü. Bu takımla gurur duyuyorum. Bu jenerasyona bu yakışırdı. Çok mutluyuz. Buraya gelip sakatlanan oyuncularımız vardı. Onlar için de sahaya çıktık. Onların kalbinin burada olduğunu biliyorduk. sahanın içinde verdiğimiz performanstan her şey belliydi zaten. Gerçekçi konuşmak gerekiyor, maç maç gitmemiz lazım. Önümüzde Hollanda maçı var. Zorlu bir ekip ama yenilmeyecek rakip dünyada yok. Kim iyi mücadele ederse turu o geçer.” diye konuştu.

 

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img