HomeFashionMango Akdeniz Türk Markası Siedrés İle Ortaklık Kurdu

Mango Akdeniz Türk Markası Siedrés İle Ortaklık Kurdu

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Çeviren

Gözde Meriç

Published



12 Haz 2024

Barselonalı moda markası işbirlikleri dünyasında ilerlemeye devam ediyor. Mango Victoria Beckham ile özel premium kapsülünü tanıtmasından birkaç hafta sonra, Türk markası Siedrés ile sınırlı sayıda üretilecek bir koleksiyon lanse etti.

Kampanyanın fotoğrafları fotoğrafçı Ryan McGinley tarafından çekildi. – Mango

Her iki markanın Akdeniz kültürlerini bir araya getiren yaz koleksiyonu, sezonun gelişini sahildeki gün ve geceleri anımsatan taze ve renkli bir tarzla kutluyor. Rahat bir estetiğe sahip olan kapsülde şeffaf kumaşlar, tığ işleri, işlemeli çiçekler ve temel renkler öne çıkıyor. Elbiseler, üstler, etekler ve düşük belli kotlar gibi 26 parça giyim ürününün yanı sıra büyük plaj çantaları ve balıkçı şapkaları gibi yaklaşık 20 aksesuar dahil olmak üzere yaklaşık 50 parçadan oluşan koleksiyon 19.99 Euro ile 159.99 Euro arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu.

Siedrés’in kreatif direktörü ve kurucu ortağı Ceylin Türkkan Bilge, beyaz kapri pantolon ve kırmızı fermuarlı bluz gibi örneklerden bahsettikten sonra, “Koleksiyondaki birçok parça için ana baskı olarak hibiskus çiçeğini seçtik çünkü kapsülün ana ilham kaynağı 2000‘lerin ’plaj’ kulübü, dolayısıyla o döneme ait parçaları da geri getirdik” dedi.

Sınırlı sayıda üretilen koleksiyon şu anda online olarak ve İspanya, Fransa, Türkiye, İtalya, Birleşik Krallık, Hırvatistan ve Amerika Birleşik Devletleri dahil olmak üzere 15’ten fazla ülkedeki seçkin fiziksel mağazalarda satışa sunuldu.

Kampanya fotoğrafları Formentera’da çekildi. – Mango

Toni Ruiz’in liderliğinde şirket, ürün sunumlarının konumunu yükseltmek ve Mango markasını birinci sınıf tasarım ve moda ile ilişkilendirmek için stratejik bir dayanak olarak işbirlikleri kurmak için birkaç yıl harcadı. Barselona merkezli marka son dönemde Simon Miller, Camille Charrière ve Pernille Teisbaek gibi isimlerle ortaklık kurdu.

Kreatif direktör, Siedrés ile olan sinerjiyle ilgili olarak şunları ekledi: “Her iki marka da stilden ödün vermeden rahatlığa öncelik veren insanlar için tasarım yapma hedefini paylaşıyor. Bu koleksiyon da bunun bir kanıtı.” 2020 yılında İstanbul’da kurulan Siedrés, erişilebilir premium segmentte konumlandırılmış bir kadın markası. Fransa, İtalya, İspanya, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, BAE, Türkiye ve Meksika’daki fiziksel satış noktalarının yanı sıra kendi çevrimiçi mağazası ve Farfetch ve Ssense gibi platformlar aracılığıyla satışa sunuluyor.

Türk girişimci Isak Andic tarafından 1984 yılında kurulan Mango, 2023 yılında 3,103 milyar euro’luk rekor satış gerçekleştirerek karını iki katına çıkarmış ve 172,1 milyon euro’ya yükseltti.
 

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img