HomeFashionLouis Vuitton Temel Değerler Kampanyasını Roger Federer ve Rafael Nadal ile Yeniden...

Louis Vuitton Temel Değerler Kampanyasını Roger Federer ve Rafael Nadal ile Yeniden Başlatıyor

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Çeviren

Gözde Meriç

Published



22 May 2024

Louis Vuitton, tenis şampiyonları Roger Federer ve Rafael Nadal’ın yer aldığı yeni bir bölümle Temel Değerler Kampanyasını yeniden başlatıyor.

Louis Vuitton, temel değerler kampanyasını Roger Federer ve Rafael Nadal ile yeniden başlattı. – Louis Vuitton

Fotoğrafçı Annie Leibovitz, ikiliyi İtalya’nın Dolomit bölgesinde bir dağın zirvesine çıkarken yakalayarak kampanyanın “Efsaneye dönüşen yolculuklar vardır” sloganını mükemmel bir şekilde somutlaştırdı.

İlk kez 17 yıl önce Antoine Arnault ve Pietro Beccari tarafından başlatılan temel değerler serisinin bu son bölümü, Louis Vuitton’u tanımlayan zamansız ilkeleri kutlamaya devam ediyor.

Nadal, “Bu kampanyada ne kadar çok önemli ikonun yer aldığını biliyorum, bu nedenle kişisel olarak bunun bir parçası olmak benim için çok gurur verici bir şey, özellikle de bunu en büyük rakibim ve bugün artık yakın bir arkadaşım olan Roger ile paylaşmak çok önemli” dedi. Kariyerim boyunca hayal ettiğimden çok daha fazlasını başardım, dolayısıyla günün sonunda, insanlar açısından miras en önemli değerdir” diye ifade etti.

Federer şunları ekledi: “Rafa ile bu kampanya üzerinde çalışmak eşsiz bir fırsat. Birbirimize bu derecede rakip olmamız ve kariyerlerimizin sonunda bu kampanyada yan yana olmamız çok güzeldi. Bugün burada, dağların zirvesinde, bulunduğumuz yer de bence her şeyi temsil ediyor. Bu, bizim için bu anlamlı ve özel bir şey.”

Basılı ilanlarda ve Louis Vuitton sosyal kanallarında yer alacak kampanya kapsamında Federer dağın zirvesinde klasik Monogram Christopher sırt çantasıyla, Nadal ise Monogram Eclipse versiyonuyla karşımıza çıkıyor.

Louis Vuitton Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Pietro Beccari, “Antoine Arnault ile birlikte ilk Core Values (Temel Değerler) kampanyasını başlatmamızın üzerinden 17 yıl geçti ve bu ikonik seriyi yeniden canlandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

“Her bir Temel Değerler bölümü Louis Vuitton’un seyahat, olağanüstü insanlarla çalışma ve hem fiziksel hem de duygusal aktarım mirasını kutluyor. Bu yeni hikayede Roger Federer ve Rafael Nadal ile çalışmak harikaydı – her ikisi de ilham verici sporcular, sıkı dostlar ve kendi kişisel spor yolculuklarının disiplini ve mükemmelliğinin birer kanıtı.”
 

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img