HomeTravelLouboutin'in ikinci butiği İstinyePark'ta

Louboutin’in ikinci butiği İstinyePark’ta

Date:

Related stories

Germany’s Scholz says will discuss migration, defense cooperation on Türkiye trip | News

German Chancellor Olaf Scholz said Thursday he would discuss...

Turkey’s ruling party uses misinformation to downplay scope of femicide

The government of President Recep Tayyip Erdogan is facing...

A ‘shady’ new dive bar opens in downtown Las Vegas

It’s no jive. A new neighborhood bar — a spot...
spot_imgspot_img

Christian Louboutin’in ikonik kırmızı tabanlı ayakkabıları, şehrin moda ve lüks merkezi Nişantaşı’nın ardından şimdi de Beymen işbirliğiyle kapılarını İstinye Park’ta açtı. Dünyanın en prestijli lüks markaları arasına konumlanan İstinye Park Christian Louboutin mağazası ile markanın erkek koleksiyonu da artık Türkiye’de bulunabilecek.


Louboutin’in Yeni Delhi butiği

Nişantaşı Christian Louboutin mağazasını da yaratan, New York merkezli 212 Box mimarlık ofisinden mimar Eric Clough imzasını taşıyan İstinye Park Christian Louboutin mağazası, tasarımcısının kabarelere tutkusunu yansıtan neon ışıklı tabelası ile daha ilk görüşte ziyaretçileri kalbinden vurmayı başarıyor. Metal detayların açık renklerle bir arada kullanıldığı mağazada görkemli bir atmosfer yakalayan tasarımcılar, Osmanlı motiflerinden esinlenmiş, mağazaya özel üretilen karolarıyla da geçmişin muhteşem taş işçiliğine saygı duruşunda bulunuyorlar.

Christian Louboutin erkek koleksiyonu ise, zımba ve derilerle bezeli farklı bir alanda sergilenerek alışılmışın dışında bir alışveriş deneyimi yaşatma konusunda iddialı. Mağazanın dekorasyonu hakkında konuşan mimar ve tasarımcı Eric Clough, “Deriyi değişik biçimlerde kullanarak, farklı doku ve renkleri mağazaya taşıdık, deriyi adeta origami kağıdı gibi şekillendirerek bir duvar kağıdı yarattık” sözleriyle mağazanın ruhuna dair ipuçları verdi.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img