HomeSportsKerem Aktürkoğlu ndan transfer iddialarına cevap

Kerem Aktürkoğlu ndan transfer iddialarına cevap

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Trendyol Süper Lig‘in 2. haftasında Tümosan Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Medaş Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı kırmızılı takım 2-1 kazandı.

Mücadele sonrası Galatasaraylı futbolcular beIN SPORTS mikrofonlarına özel konuştu.

Kerem Aktürkoğlu: “Konyaspor deplasmanları her zaman zordur. Ligin başı da ayrı bir zorluk getiriyor. Önemli olan galibiyet almaktı. Takım arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık. Galatasaray’daki misyonumu biliyorum, görev verildiği takdirde Galatasaray armasını saha içi saha dışı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. Ben hariç herkes konuşuyor, bilgi kirliliği oluyor bence, ben de çok doluyum. Belki bir gün biz de konuşuruz. Mauro Icardi çok özel bir oyuncu. Topu ayağına aldığında beni aradığını hissediyorum. Sağ olsun, boş kaleye attırdı bugün. Üç sezondur birbirimizi çok iyi tanıdık.

Lucas Torreira: “Şampiyon olduktan sonraki sezonlar genelde zor oluyor. Sezonun başından beri kolay maçlar oynamıyoruz. Galibiyet aldıkça kendimize güvenimiz de artıyor. Ben her zaman işime odaklanıyorum. Bugün Gabriel Sara ile oyuna başladık, ona da yardımcı olmaya çalıştım. Ceza sahasına girdikçe gol şansım artıyor ama savunmaya da yardımcı olmam lazım. Dengeyi tutturmak lazım.”

Leo Dubois: “Çok mutluyuz. Zor bir maçtı ama kazanmayı bildik. Önümüzde daha zor maçlar var. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Şimdi o maç için hazırlanacağız. Sahada olduğum için çok mutluyum. Hem sağda hem de solda oynayabiliyorum.Hocamız bana görev verdiği sürece en iyisini yapmaya çalışacağım. Hem hocamız için hem de takım için elimden geleni yapacağım.”

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img