HomeFootballKerem Aktürkoğlu: "Daha Yeni Başlıyoruz"

Kerem Aktürkoğlu: “Daha Yeni Başlıyoruz”

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Türkiye Milli Futbol Takımı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Gürcistan karşısında attığı son golün ardından maçla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aktürkoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bunu hayal ettik. Galibiyetle başlamayı hayal ettik. Çok güzel bir atmosfer olacağını, galibiyetimizle daha da güzel olacağını hayal ettik. 3-4 haftadır aynı özveriyle hazırlanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Başarılı futbolcu, Türkiye’nin bu galibiyetle turnuvaya güzel bir başlangıç yaptığını vurgulayarak, “Çok şükür güzel bir galibiyetle başladık. Böyle bir galibiyetin önemi diğer maçlarda ortaya çıkacak. Her şey yeni başlıyor. Daha güzel şeyler bizi bekliyor. Avrupa Şampiyonaları’na hiç galibiyetle başlamamıştık. İlkleri başaran bir jenerasyon olarak bir ilke daha imza attık. Ancak ayağımız yere sağlam basmalıyız. Bu maç gerçekten zordu. Daha hiçbir şey bitmedi, her şey yeni başlıyor.” dedi.

Aktürkoğlu ayrıca, Arda Güler’in attığı golle ilgili olarak da, “Arda Güler topu ayağına alınca gol dedik. Maşallah maşallah.” sözleriyle golün önemini vurguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img