HomeSportsİsmail Kartal Her şeyi son haftaya taşıyabiliriz

İsmail Kartal Her şeyi son haftaya taşıyabiliriz

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Trendyol Süper Lig‘in 37. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kritik maç öncesinde beIN SPORTS ekranlarında açıklamalarda bulundu. 



GALATASARAY – FENERBAHÇE MAÇININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!


Kartal, “Sezon başından bugüne kadar çok ağır gündemlere maruz kaldık. Kalmaya da devam ediyoruz. Sonuçta baktığınız zaman ilk maç Galatasaray maçında, kendi evimizde birçok sakat ve eksikler vardı. Hangi oyuncularımız nerede ne cezalar aldı, bakmak lazım… Buraya da 6 eksikle geldik. Çubuklu formayı giyen her oyuncu değerlidir. 11 tane çok iyi oyuncumuzla oynayacağız. Kulübede bekleyen diğer çubuklu forma giyen oyunculara da şans verebiliriz. Sezon başından bugüne kadar tüm yaşananlara rağmen kazanmak için geldik, en iyisine çalışacağız. Bugün alacağımız 3 puanla her şeyi son haftaya taşıyabiliriz. Galip gelecek gücümüz var. Takımıma güveniyorum. Camiamıza yakışır bir mücadeleyle 3 puan alıp her şeyi son haftaya taşımak istiyoruz.” dedi. 

“İki kanat oyuncum var…”

Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Sonuçta elimde iki tane kanat oyuncum var, ikisi de sakat. O pozisyonda birini oynatmam gerekiyordu. Takım içinde oraya en yatkın olan, gelmeden önce de oynayan Szymanski’ydi. Onu da denedik. Mecburiyetten bazı şeyleri yapmak zorundayız. Ne olursa olsun ama mecburiyet ama normal şartlarda Fenerbahçe olarak iyi oynayıp 3 puan almak istiyoruz. Bütün düşüncem bu. İnşallah bunu gerçekleştiririz taraftarımızı mutlu ederiz.” şeklinde konuştu. 

Dzeko ve Batshuayi sözleri

Hücumda Dzeko yerine Batshuayi’yi oynatması hakkında da konuşan Kartal, “Bizim 3 tane santrforumuz var. Dzeko, Batshuayi, Serdar. Dzeko çok kaliteli, dünya çapında kariyerini kabul ettirmiş biri. Batshuayi da Belçika Milli Takım oyuncusu. İkisi de çok büyük katkılar verdi. Maç maç düşünüyoruz. Bugüne kadar oyuncular ve biz birbirimize saygı gösterdik. İnşallah Batshuayi, sonradan girerse Dzeko atacağı gollerle kazanmamıza katkı verirler.” dedi.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img