HomeFitnessHUAWEI’in İlk Kare Ekranlı Akıllı Saati Watch Fit 3 Türkiye’de Satışa Çıktı

HUAWEI’in İlk Kare Ekranlı Akıllı Saati Watch Fit 3 Türkiye’de Satışa Çıktı

Date:

Related stories

West Bank residents tell of teargas then shots before US woman’s death

US officials have insisted that a ceasefire in Gaza...

Turkey’s Erdogan: Islamic countries should form alliance against ‘Israel’s growing expansionism’

Turkish President Tayyip Erdogan said on Saturday Islamic countries...

Archaeologists unearth a 3,500-year-old shopping list

Shopping lists are essential for making sure nothing is...
spot_imgspot_img

Huawei, ilk kez kare formunu kullandığı Watch Fit 3’ü Türkiye’de satışa sundu.

HUAWEI Watch Fit 3, 9.9 mm kalınlığında ve 26 gram ağırlığında. Saatteki 1,82 inç AMOLED ekran, 1.500 nit parlaklığa ve 347 ppi çözünürlüğe sahip.

Saatin tasarımında sun-brushed taca yer veriliyor. “Odaklanmış tasarım” konsepti ile bu tacın kullanım kolaylığı sağlaması bekleniyor. Saatin arayüzünde, dergi tarzı bir ekran görüntüsü ve kart tarzı liste bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar, büyük yazı tipleri sayesinde önemli bilgileri daha net görebiliyor.

HUAWEI Watch Fit 3, günlük kıyafetlere uyacak çeşitli renk ve kayış seçenekleriyle geliyor. Siyah, Pembe, Yeşil ve Beyaz renklerde floroelastomer kayışların yanı sıra Beyaz renkte bir deri kayış bulunuyor. Gri kayış ise ayarlanabilir olup, naylon bir malzemeye sahip. Tüm kayışlar “Link” tasarımıyla kolayca değiştirilebiliyor ve kişisel tarza göre özelleştirilebiliyor.

Kullanıcılar, iOS ve Android cihazlar ile uyumlu olan Huawei Sağlık uygulaması üzerinden saat yüzlerini kişiselleştirebiliyor. Ayrıca Watch Fit 3, kullanıcı ile cihaz arasındaki etkileşimi artırmak amacıyla 3 yeni saat yüzü ile geliyor.

Yeşil, Gri, Siyah, Pembe ve Beyaz renk seçeneklerinin yanında, kauçuk, naylon ve deri kayış varyantlarına sahip Watch Fit 3 akıllı saatler, Huawei Online Mağaza üzerinde 4.499 TL fiyatla satışa sunuluyor.

İlk satış dönemine özel olarak Huawei Online Mağaza siparişlerinde 699 TL değerinde ek saat kayışı, 300 TL sepet indirimi hediye olarak sunuluyor. Vade farksız 3 taksit imkanı yanı sıra, AFIT3PR kupon koduyla 300 TL daha indirim yapılabiliyor.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img