HomeFootballHollanda – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hollanda – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Date:

Related stories

spot_imgspot_img


EURO 2024 çeyrek final mücadelesinde A Milli Takım, Hollanda ile oynayacak. Futbolseverlerin merakla beklediği Hollanda – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında turnuvanın güçlü ekibi Hollanda ile kozlarını paylaşacak. EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda’yı yenerek adını yarı final turuna yazdırmak isteyen A Milli Takım, galibiyet için sahada olacak. Kritik mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgileri ve Milli Takım’ın muhtemel 11’i belli oldu. Peki, Hollanda-Türkiye milli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye A Milli Futbol Takımımız, güçlü Hollanda karşısında galibiyet arayacak. Son 16 turunda Avusturya’yı 2-1’lik skorla geçerek çeyrek finale yükselen Milliler, şimdi de Hollanda’yı eleyerek finale bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. Kritik mücadele, 6 Temmuz 2024 tarihinde saat 22:00’da başlayacak ve TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak. Teknik Direktör Montella yönetimindeki A Milli Takım, sahaya zafer için çıkacak ve taraftarlarını gururlandırmayı amaçlayacak.


İKİ TAKIMIN ÇEYREK FİNAL YOLCULUĞU

Ay-yıldızlı ekip, Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile birlikte yer aldığı F Grubu’nu 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile Portekiz’in ardından ikinci sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırdı. Milli takım, bu turda Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Teknik Direktör Montella yönetimindeki Türkiye, güçlü performansı ile dikkat çekerek taraftarlarını umutlandırdı.

Hollanda ise Fransa, Avusturya ve Polonya ile mücadele ettiği D Grubu’nu 4 puanla tamamladı ve en iyi 3’üncüler arasından son 16 turuna kaldı. Hollanda, son 16 turunda Romanya’yı 3-0 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı. Bu zorlu karşılaşmayı geçen ekip, İngiltere-İsviçre eşleşmesinin galibiyle 10 Temmuz’da Dortmund’da yarı final mücadelesine çıkacak. İki takım da finale giden yolda büyük bir engeli aşmak için sahaya çıkacak.

Hollanda ile Türkiye arasındaki kritik çeyrek final maçını Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Turpin’in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages üstlenirken, dördüncü hakem olarak Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Zwayer görev yapacak. Maçın Video Yardımcı Hakem (VAR) sorumluluğunu ise yine Fransız Jerome Brisard üstlenecek. Bu deneyimli hakem ekibi, karşılaşmanın adil ve kurallara uygun bir şekilde yönetilmesini sağlayacak.

MİLLİ TAKIM’DA 2 EKSİK

A Milli Takım’da kart cezalıları İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü, bu akşamki maçta forma giyemeyecek. UEFA tarafından 2 maç ceza alan Merih Demiral da Hollanda karşısında sahada olmayacak. Ancak, cezası sona eren kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın sahadaki yerini alabilecek. Hollanda’da ise cezalı oyuncu bulunmuyor, dolayısıyla tam kadro sahaya çıkacaklar.

HOLLANDA – TÜRKİYE MUHTEMEL 11

Hollanda: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Reijnders, Malen, Simons, Gakpo, Depay

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakçı, Ferdi Kadıoğlu, Salih, Kaan Ayhan, Barış Alper Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler


HOLLANDA-TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA?

Hollanda ile Türkiye arasında oynanacak olan EURO 2024 çeyrek final mücadelesi 6 Temmuz (Bu akşam) saat 22:00’da başlayacak.

HOLLANDA-TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada son 8 takım arasına kalan Türkiye, Hollanda’yı da geçerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Hollanda Türkiye maçını TRT 1 canlı olarak yayınlayacak.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img