HomeSportsFernando Muslera Çok büyük bir derbiye çıkacağız

Fernando Muslera Çok büyük bir derbiye çıkacağız

Date:

Related stories

Iran warns Israel of ‘crushing response’ after attacks on Hezbollah

Israel will face “a crushing response from the axis...

Hezbollah chief vows ‘punishment’ of Israel after explosive device attacks

Hassan Nasrallah, Hezbollah’s leader, threatened Israel with “tough retribution...

Türkiye launches new tech visa program

Türkiye on Monday presented a new visa program aimed...

Here’s How to Plan the Perfect Trip to Bodrum, Türkiye (Says Me)

There I was, treading water in the clear blue...
spot_imgspot_img

Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Fernando Muslera, yeni sezona başladıkları için mutlu olduğunu dile getirerek, “Önümüzde bir şampiyonluk daha var. Yıllarca Galatasaray’da şampiyonluk için mücadele ettim. Yarın da çok büyük bir rakibe karşı mücadele edeceğim. Harika bir maç olmasını istiyorum. Hazırlık sürecini çok iyi geçirdik. Yarın da bizim için bir başlangıç olacak.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş maçlarının bir klasik olduğunu vurgulayan tecrübeli file bekçisi, “Rakiplerimize karşı mücadele etmek ekstra motivasyon oluyor. Bu maç da sezonun başına denk geldi. Buradan alacağımız bir galibiyet sonraki maçları etkileyecektir. Birçok defa Beşiktaş’la karşılaştık. Yarın da harika bir atmosfer olacağını düşünüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Transferlerle ilgili konuşan Muslera, “Her kulübün en iyi oyuncuyu getirmek için araştırma yapması gerekiyor. Her gelen oyuncu da yüksek kalitede olacaktır. Hızlı adapte olabilen oyuncular olacaktır. Bazı futbolcular da Türkiye’deki futbolu tam bilmediğinden adapte olmakta zorlanabilir. Biz, yeni transfer yaparken hangi oyuncu neyi çok iyi yapıyor biliyoruz. Sonrasında adaptasyon daha kolay hale geliyor.” diye konuştu.

Muslera, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’un kendisine 2010 Dünya Kupası’nda Hollanda formasıyla attığı golle ilgili ise “Yılın en iyi golüydü. Söylenecek bir şey yok. Çok iyi bir goldü.” açıklamasında bulundu.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img