HomeFashionFASHON TV’NN 2017 GZEL UKRAYNA’DAN - Magazinci.com

FASHON TV’NN 2017 GZEL UKRAYNA’DAN – Magazinci.com

Date:

Related stories

West Bank residents tell of teargas then shots before US woman’s death

US officials have insisted that a ceasefire in Gaza...

Turkey’s Erdogan: Islamic countries should form alliance against ‘Israel’s growing expansionism’

Turkish President Tayyip Erdogan said on Saturday Islamic countries...

Archaeologists unearth a 3,500-year-old shopping list

Shopping lists are essential for making sure nothing is...
spot_imgspot_img

09 Ekim 2017 Pazartesi | 19:55

MAGAZNC FOTO GALER- Girne Rocks Hotel ana sponsorluunda bu yl 12. kez yaplan “Miss Fashion TV 2017 Gzellik Yarmas”n Ukraynal gzel Roksolana Yaminska kazand. nceki gece yaplan yarmada jri yesi olan nl modaclar Cemil peki, Atl Kutolu, Siren Ertan, Fevziye amer, Erol Albayrak, Cihan Nacar dereceye giren gzellere ta taktlar. Gzeller Girne Rocks Hotel’de getiimiz hafta banda bir araya gelerek kampa girmilerdi?

Oniki yldr aralksz olarak yaplan “Miss Fashion TV 2016 Güzellik Yarmas” bu yl da  Girne Rocks Hotel ana sponsorluunda pazar gecesi yapld. 27 ülkeden güzellerin katlm ile son yedi yldr Kbrs’ta yaplan ve Kbrs’n uluslararas alanda büyük  tantm yapt yarma bu yl da büyük ilgi gördü. ntenet üzerinden canl yaynlanan yarma dünya çapnda milyonlarca kii tarafndan izlendi. Gecenin sonundaki partiye katlanlar arasnda ise ünlü i adam Ali Aaolu’da vard.

Büyük final gecesi…

Türkiye Fashion TV’nin sahibi Enis Onat’n ev sahiplii yapt yarma için Fashion TV’nin sahibi Michel  Adam’da kalabalk ekibi ile Kbrs’a geldi. Fashion TV güzelleri bir süredir Girne Rocks Hotel’de oldukça youn geçen kamp çalmalar arasnda çeitli aktivitelere de katldlar. Gecenin ev sahibi olan Enis Onat “imdiye kadar hiçbir organizasyona bu kadar çok ünlü modac katlmamt. lk kez ülkemizin önemli modaclar bir organizasyonda bir araya geldi ve jüri üyelii yapt” dedi.

Yarmann iki birincisi var

Jüri üyeliklerini ünlü modaclar Cemil pekçi, Atl Kutolu, Siren Ertan, Fevziye Çamer, Erol Albayrak, Cihan Nacar, rene Erbi. Darren Vudal, Christina Vudal, Sergio Salerni ve Michael Adam’n yaptklar final gecesinde “Miss Fashion TV 2017 Güzellik Yarmas”da birincilii 22 yandaki Ukraynal güzel Roksolana Yaminska kazand. Jüri tarafndan birinci seçilen güzele tacn ünlü modac Siren Ertan ve Fashion TV sahibi Michel Adam birlikte taktlar.

Yarmada ayrca tüm dünyada internet üzerinden kullanlan 2 milyon oyun 250 bin tanesini alan Kazakistan’l güzel 21 yandaki Assel Abdulova’da internet güzeli olarak birinci seçildi.

Yarmada ikincilii 23 yandaki Makedon güzeli Elena Angjelovska kazanrken tacn ünlü modac Atl Kutolu ve modac rene Erbi birlikte taktlar.

Üçüncülük tacn ise Venezuelal 25 yandaki Ana Cristina Diaz Santiago kazand ve tacn ise modac Cihan Nacar ve rene Erbi birlikte taktlar.

Ukraynal 24 yandaki Hanna Boiko ise Rocks Hotel güzeli seçildi tacn modac Fevziye Çamer ve Rocks Hotel genel müdürü Hüseyin Eken taktlar.

Gecede Fashion TV güzelleri podyumda ünlü modaclar Cemil pekçi, Fevziye Çamer, Siren Ertan, Cihan Nacar’n  koleksiyoarndan oluan defileler sundular. Fashion TV bünyesinde yer alan ve kanaln resmi sesi özellii olan arkc Ania J’da seksi kyafeti ve seslendirdii arklar ile ilgi gördü.

Mehmet Ali Erbil “Vertigo hastasym”

Gecenin sunuculuunu man Onat ile birlikte yapan Mehmet Ali Erbil geceyi tamamlayamad. Vertigo hastas olduunu sahneden söyleyen sanatç “dengemi kaybediyorum zor aylakta duruyorum” dedi. Geceyi bir ara davetlilerin arasnda oturarak sunmak zorunda kalan Erbil, daha sonra tansiyonunun yükselmesiyle geceyi yarda brakmak zorunda kald. man Onat geceyi tek bana sunmak zorunda kald.

Haber ile ilgili dier fotoraflar

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img