HomeTravelEnglish Time, 'Time Travel' TIR'larıyla İngilizceyi Eğlenceli Hale Getiriyor

English Time, ‘Time Travel’ TIR’larıyla İngilizceyi Eğlenceli Hale Getiriyor

Date:

Related stories

AMAC Aerospace acquires land for expansion in Turkey | Business Jet Interiors

AMAC Aerospace has acquired additional land that will enable...

Body of activist killed by Israeli forces in West Bank returns to Turkey

The body of the slain Turkish-American activist Ayşenur Ezgi...

Gov’t sources say no issues with China’s BYD investment in Turkey: report – Turkish Minute

Chinese electric vehicle manufacturer BYD’s investment in Turkey is...
spot_imgspot_img

English Time CEO’su Fatih Şimşek, bu etkinliğin İngilizce öğrenmenin eğlenceli bir şekilde mümkün olduğunu göstermek amacı taşıdığını belirtti ve 28 Eylül’e kadar Türkiye’nin çeşitli şehirlerini ziyaret edeceklerini duyurdu.

Fatih Şimşek, etkinliklerde her yaş grubundan ziyaretçiler için çeşitli oyunlar ve yarışmalar düzenlendiğini ifade etti. Şimşek, “Günümüzde ikinci bir yabancı dil öğrenmek, kariyer, eğitim, teknoloji ve uluslararası ilişkiler gibi birçok alanda önemli hale gelmiştir. ‘Türkiye’de İngilizce bilmeyen kalmasın’ sloganıyla çıktığımız bu yolculukta, Time Travel TIR’larımızla çeşitli şehirleri gezerek İngilizce öğrenmenin zor olmadığını gösteriyoruz. 3 yıl önce başlattığımız bu TIR etkinlikleri, birçok kişiye ulaşma fırsatı sundu. TIR’larımızda çocuklar için yüz boyama, balon şekillendirme gibi aktiviteler gerçekleştiriyoruz ve yarışmalarla kazananlara akıllı saat, kulaklık gibi ödüller veriyoruz. Ayrıca İngilizce konuşma pratikleri de yapıyoruz. TIR etkinliklerimizin yanı sıra yakın zamanda festival ve açık hava konserleri de düzenleyeceğiz” dedi.

Şimşek, etkinliklere katılanların İngilizceye olan ilgisinin arttığını vurguladı. “Türkiye’nin en büyük dil okulu olarak, 3 yıl önce başlattığımız ve büyük ilgi gören turumuzun bu yıl 11 il ve 28 noktayı kapsayacak şekilde devam edeceğini duyurmak istiyoruz. Yabancı dil öğrenme süreci bazı kişiler için zahmetli olabilir, ancak etkinliklerimiz bu sürecin eğlenceli ve kolay olabileceğini gösteriyor” diye ekledi.

Küçük yaşlarda İngilizce öğrenmenin avantajlarına da değinen Şimşek, “Küçük yaşlarda başlanan İngilizce öğrenimi, ilerleyen yaşlarda dil becerilerini geliştirir. Global gelişmeleri takip ederek en güncel öğrenme yöntemlerini uyguluyoruz. Yeni eğitim dönemi için geliştirdiğimiz etkili eğitim yöntemlerini tanıtmak ve İngilizce öğrenme isteği olanlarla buluşmak için şehir şehir geziyoruz” şeklinde konuştu.

Fatih Şimşek, TIR’ların 5 Ağustos’ta başladığını ve 28 Eylül’de sona ereceğini belirterek, “Türkiye’nin dört bir yanını ziyaret etmeye devam ediyoruz. Şu ana kadar Silivri, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya gibi şehirleri ziyaret ettik. Deprem bölgelerine de ziyaretlerimiz olacak. İngilizce öğrenmek isteyenler, şehir meydanları, sahiller ve turistik bölgelerdeki etkinliklerimize katılarak sürpriz hediyeler kazanma şansı bulabilirler” diyerek sözlerini tamamladı.




TCG Kınalıada Korveti, 19 Ülkede 23 Liman Ziyareti Gerçekleştirdi

Kaynak: DHA

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img