HomeTennisElazığ'da Tenis Türkiye Şampiyonası sona erdi

Elazığ’da Tenis Türkiye Şampiyonası sona erdi

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Elazığ, 18 yaş altı Türkiye Tenis Takımlar Şampiyonası’nın 2. aşaması olan bölgesel müsabakalarına ev sahipliği yaptı. 22-28 Temmuz tarihleri arasında Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Çok Amaçlı Spor Merkezi tenis kortlarında gerçekleştirilen etkinlik, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden 11 ilden 16 takımın katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Bölgesel Müsabakalar ve Finallere Katılacak Takımlar

Turnuvada 8 erkek ve 8 kadın takım, 4 farklı grupta mücadele etti. Yarışlar sonucunda kadınlarda Batman ve Hakkari, erkeklerde ise Iğdır ve Mardin illerinin temsilcileri, Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı. Bu takımlar, Türkiye genelindeki en iyi takımlar arasında yer almak için mücadele edecekler.

Bodrum FK sezon hazırlıklarına Kaynaşlı'da devam ediyor

Bodrum FK sezon hazırlıklarına Kaynaşlı’da devam ediyor

Elazığ'da Tenis şampiyonası sona erdi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Tebrik ve Başarı Dilekleri

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ’18 yaş altı Türkiye Takımlar Şampiyonası sona erdi. Tenis kortlarımız bu kez de bölgesel müsabaka olan 18 yaş altı Türkiye Takımlar Şampiyonası’nın 2. aşamasına ev sahipliği yaptı. Derece alan ve müsabakaya katılan tüm sporcularımız ile antrenörlerimizi tebrik ediyor, Türkiye Finalleri’nde başarılar diliyoruz’ denildi.

Kaynak: İHA

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img