HomeBussinessDoğu Marmara’nın en büyüğünü Berkan Aslan düzenledi

Doğu Marmara’nın en büyüğünü Berkan Aslan düzenledi

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Sanayiciden üreticiye, kozmetik sektöründen gıda sektörüne, turizmden tekstil sektörüne, bilişimden teknoloji sektörüne, otomotivden inşaat sektörüne, eğitimden finans sektörüne kadar farklı meslek gruplarından 106 iş insanının katılım sağladığı ve beyin fırtınası yaratılan etkinliğin ilki Sapanca’nın en büyük yatırımlarından biri olan Velour Sapanca Hotel’de gerçekleşti.

KİMLER KATILDI?

Berkan Aslan’ın organizasyonunda gerçekleşen etkinlikte Sakarya, Kocaeli ve İstanbul’daki pek çok şirketin yönetim kurulu başkanları, insan kaynakları uzmanları, satış ve pazarlama müdürleri, yöneticileri ve girişimcilerin katıldığı ve kendileri ile şirketlerini tanıttıkları bu etkinlikte tüm katılımcılar birbirleriyle kartvizit alışverişinde bulundu. Saat 10.30’da kahvaltı ile başlayan organizasyon saat 15.30’da sona erdi. Berkan Aslan tarafından yapılan bu organizasyona yurt içinden ve dışından çok sayıda özel konuşmacı ve misafir katıldı.

KONUŞMACILAR

Business Networking etkinliğinin konuşmacıları şu isimlerden oluştu;
Türkiye‘nin ilk elektronik geri dönüşüm tesisini kuran Exitcom Recycling şirketinin CEO’su Murat Ilgar,
Kısa adı KOSİAD olan Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Başkanı, Architecture ve Century21 Project Kurucusu mimar Yalçın Ergen,
Kısa adı KOİDER olan Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneğinin Başkanı ve Kanas Yatırım İnvestment şirketinin kurucu ortağı Nihan Çakıcı,
Hotech CTO Kurucusu / Dijital Dönüşüm Uzmanı Hamdullah Turgut.

ASLAN: İKİNCİSİ EKİM’DE

Organizasyonu değerlendiren Berkan Aslan, “Bu kadar kaliteli değerli insanları bir araya getirmekten son derece onurluyum. Tamamıyla network amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlik hiçbir şekilde ticari amaç gütmemekte, tamamıyla yeni başlangıçlar ve yeni iş bağlantıları kurmaya yönelik bir etkinlik. İkincisini kısmetse Ekim ayı içerisinde tekrarlayacağız. İkinci etkinliğimizde sürpriz konuşmacılar ve katılımcılar yer alacak” dedi.

TÜRKİYE’DE YENİ GELİŞİYOR

Dünyanın birçok ülkesinde Business Networking etkinliklerinin yapıldığını, birçok kişinin ortak olduğunu, şirketlerinin güçlerini birleştirdiğini, birbirleriyle ticaret yaptıklarını belirten Berkan Aslan, Türkiye’de bu sistemin yeni geliştiğini dile getirdi.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img