HomeGolfDeniz Sapmaz, Avrupa Golf Şampiyonu Oldu

Deniz Sapmaz, Avrupa Golf Şampiyonu Oldu

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Avrupa Golf Birliği  tarafından düzenlenen European Men’s & Ladies Team Shield Championship 2024, Lihtenştayn’da gerçekleşti. Turnuvada büyük bir başarı elde eden 15 yaşındaki Türk golfçü Deniz Sapmaz, Kadınlar Milli Golf Takımı ile birlikte şampiyon oldu. Sapmaz, şampiyonluk sürecini İhlas Haber Ajansı’na anlattı.

Turnuva Performansı ve Şampiyonluk

Deniz Sapmaz, Ataşehir Golf Kulübü’nde yarışıyor ve Türkiye’yi temsil ediyor. Turnuva sırasında milli takımının maçlarında Macaristan’ı 3-0, Lüksemburg’u 2-1 ve finalde Bulgaristan’ı 2,5-0,5 yenerek şampiyon olmasını sağladı. Sapmaz, turnuva öncesinde ve sırasında haftada 7 gün golf antrenmanı yaptıklarını belirtti. Okul ve antrenman programına rağmen, egzersiz, spor, fizyoterapi ve mental koçluk ile yoğun bir çalışma süreci geçirdi.

Aw262791 03 (1)

Takımın Başarısı ve Destek

Sapmaz, ‘Takımım çok güçlüydü ve biz oraya kazanmak için gitmiştik. Hepimiz birbirimize güveniyorduk ve bu güven takım oyununu olumlu etkiledi. Birbirimizi destekleyerek ve antrenmanlar yaparak bu başarıyı elde ettik’ dedi. Şampiyonluk anında, maçlarının ardından diğer arkadaşlarına destek verdiklerini ve tüm takım olarak büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade etti.


Çaykur Rizespor'da Gökhan Akkan Yeni Sezona Hazır olduklarını Açıkladı

Çaykur Rizespor’da Gökhan Akkan Yeni Sezona Hazır olduklarını Açıkladı


Bakan Bak'tan şampiyon olan milli golfçülere tebrik


Bakan Bak’tan şampiyon olan milli golfçülere tebrik


Aile ve Destek

Milli golfçü, ‘Ailem, hocalarım ve destekçilerim bu başarıda büyük rol oynadı. Annem ve babam hem maddi hem manevi olarak çok yardımcı oldular. Önümüzdeki turnuva için de elimden geleni yaparak güzel bir başarı elde etmek istiyorum’ diye konuştu. Ayrıca, Türkiye Golf Federasyonu’na, Ataşehir Golf Kulübü’ne, hocalarına ve destek veren tüm Türk vatandaşlarına teşekkür etti.

Kaynak: İHA

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img