HomeSportsCANLI | İlk 11 ler belli oldu

CANLI | İlk 11 ler belli oldu

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Thun Stadı’nda oynanacak ve TSİ 21.30’da başlayacak müsabakayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek. Martins’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Bruno Jesus ve Hugo Andre Pires Ribeiro yapacak.


İLK 11’LER

Lugano: Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela, Bislimi, Grgic, Doumbia, Cimignani, Bottani, Aliseda

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, Krunić, Szymanski, Tadic, Kent, Dzeko.

Yeni çalıştırıcısı Jose Mourinho yönetiminde 2024-2025 sezonunda ilk maçına çıkacak sarı-lacivertliler, tur için avantajlı bir skor almayı hedefliyor.

Karşılaşmanın rövanşı Kadıköy’de

Karşılaşmanın rövanşı, 30 Temmuz Salı günü Kadıköy’de oynanacak.

Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı oyuncular ile teknik direktör Jose Mourinho, sarı-lacivertlilerle ilk kez resmi maçta boy gösterecek.

9 isim sahada olmayacak

Sarı-lacivertlilerde uefa listesine isimleri bildirilmeyen Cengiz Ünder, Samet Akaydin, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir mücadelede forma giyemeyecek.

Yeni sezon hazırlıklarını Mourinho önderliğinde sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçlarında Petrolul Ploiestı’yi 2-1, Strasbourg’u 4-0, Hull City’yi 5-1 mağlup ederken Admira Wacker ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe, Hırvat ekibi Hajduk Split’e de tek golle mağlup oldu..

Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 271. karşılaşmasına çıkacak. Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında oynadığı 270 müsabakada 107 galibiyet alırken, 55 beraberlik ve 108 yenilgi yaşadı.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda rakip fileleri 366 kez havalandırırken, kalesinde ise 384 gol gördü.

Fenerbahçe, Avrupa futbolunun 1 numaralı organizasyonu Devler Ligi’nde 35. maçını oynamaya hazırlanıyor.

Sarı-lacivertli ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde daha önce yaptığı 34 müsabakada 12 galibiyet elde ederken, 11’er beraberlik ve yenilgi yaşadı.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda 48 gol atarken, kalesinde 39 gole engel olamadı.

İlk maçında galip

İsviçre ekibi Lugano ise geçtiğimiz hafta sonu ilk haftası oynanan İsviçre Süper Ligi‘nde konuk ettiği Grasshoppers’ı 2-1 mağlup etti. Lugano’yu 42 yaşındaki İsviçreli teknik direktör Mattıa Croci-Torti çalıştırıyor.


- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img