HomeSportsBeşiktaş ta transfer hareketliliği Ciro Immobile

Beşiktaş ta transfer hareketliliği Ciro Immobile

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Beşiktaş‘ta gelecek sezon hazırlıkları devam ederken gündem transfer.

Şu ana kadar savunmaya Gabriel Paulista ve hücum hattına da Rafa Silva’ya transfer eden siyah beyazlılarda yeni isimler gündeme gelmeye devam ediyor.

beIN SPORTS muhabiri Tayfun Akkaya’nın aktardıklarına göre Beşiktaş, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Bertuğ Yıldırım, Ciro Immobile ve Felix Uduokhai isimlerini gündemine aldı.

Akkaya’nın aktardıklarına göre yerli oyuncu kalitesini güçlendirmek adına Okay Yokuşlu ile ilgilenen siyah beyazlılar milli oyuncunun takımı West Bromwich Albion ile görüşmelere başladı. Aynı zamanda Yusuf Yazıcı ve Bertuğ Yıldırım diğer transfer edilmek istenen oyuncular.

Kadrosuna santrfor da transfer etmek isteyen Beşiktaş, İtalyan santrfor Ciro Immobile ile ilgilenmeye başladı. Gizli yürütülen transferde oyuncu tarafında bir pürüz yokken Beşiktaş oyuncuyu Lazio’ya bonservis ödemeden transfer etmek istiyor. 

Savunmada da gelişmeler yaşanırken Felix Uduokhai gündeme gelen son oyuncu oldu. Teknik direktör Giovanni van Bronchorst, Paulista’nın ardından sol ayaklı bir stoper isterken Felix Uduokhai için oyuncu ile anlaşıldı ve Alman oyuncunun takımı Augsburg ile görüşmeler devam ediyor.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img