HomeSportsBallon d Or da ortalık karıştı Favori aday

Ballon d Or da ortalık karıştı Favori aday

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

EURO 2024 ve Copa America’nın tamamlanması ile beraber artık gözler Ballon d’Or’a çevrildi.

Uluslararası turnuvaların sonuçları, 2024 Ballon d’Or için net bir adayın belirlenmesine yardımcı olmazken Foot Mercato‘nun haberine göre ortaya birçok potansiyel aday çıktı.

“RODRI’YE VERİN”

EURO 2024’ü kazanan ve Premier League’de de şampiyon olan takımların orta sahasında yer alan Rodri adaylardan biri olurken en elit orta sahalardan biri olarak görülmeye başladı. Şampiyonluğun ardından İspanya Milli Takımı’nın teknik direktörü Luis de la Fuente oyuncusu için “Rodri’ye Ballon d’Or’u verin, lütfen, şimdi! O dünyanın en iyisi!” sözlerinde bulunurken yıldız orta sahasının arkasında durdu.

İspanya’da aynı zamanda Carvajal de öne çıkan adaylardan oldu. Nico Williams ve Lamine Yamal isimleri geçse de oyuncuların takımlarında gösterdikleri performans yetersiz görüldü.

MESSI, MBAPPE, KROOS, BELLINGHAM, VINI JR.

Jude Bellingham, Real Madrid’de harika bir sezonu geride bıraksa da İngiltere ile kupayı kaybetmesi hanesine eksi yazdı. Real Madrid’den takım arkadaşı Vini Jr. da adaylardan olurken Copa America’yı kaybetmesi Bellingham gibi olumsuz etkiledi.

Mbappe ve Toni Kroos da yarıştan uzaklaşırken de Messi’nin Copa America’yı kazanması Arjantinli yıldızı öne çıkartan etkenlerden oldu. 

Aday listesinin 4 Eylül’de açıklanması bekleniyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img