HomeFootballAvusturya – Türkiye maçı muhtemel 11’i belli oldu! Arda Güler oynayacak mı?...

Avusturya – Türkiye maçı muhtemel 11’i belli oldu! Arda Güler oynayacak mı? İşte maç kadrosu…

Date:

Related stories

Iran warns Israel of ‘crushing response’ after attacks on Hezbollah

Israel will face “a crushing response from the axis...

Hezbollah chief vows ‘punishment’ of Israel after explosive device attacks

Hassan Nasrallah, Hezbollah’s leader, threatened Israel with “tough retribution...

Türkiye launches new tech visa program

Türkiye on Monday presented a new visa program aimed...

Here’s How to Plan the Perfect Trip to Bodrum, Türkiye (Says Me)

There I was, treading water in the clear blue...

Hezbollah’s Nasrallah says Israel’s Lebanon attacks crossed ‘all red lines’

Hezbollah leader Hassan Nasrallah says the pager and walkie-talkie...
spot_imgspot_img

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve milli futbolcumuz Mert Müldür, Avusturya maçı öncesinde düzenledikleri basın toplantısında merak edilen soruları yanıtladı. Montella, yıldız oyuncu Arda Güler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Peki, Arda Güler Avusturya maçında sahaya çıkacak mı? İşte tüm detaylar…

ARDA GÜLER AVUSTURYA MAÇINDA SAHADA OLACAK MI?

Basın toplantısında konuşan Montella, Arda Güler’in çok önemli bir yetenek olduğunu vurguladı. İtalyan teknik adam, “Arda çok yetenekli bir oyuncu. Oyun içerisinde geliştirmesi gereken şeyler var. Onu göz ardı edemeyiz. O olmadığında eksikliğini hissediyorsunuz. Genç bir oyuncu. Yeterince iyiyseniz, yaşınız da yeterlidir. Arda çok yetenekli bir oyuncu. Geliştirmesi gereken yerler var ama oynatmamak mümkün değil. Onun gibi bir oyuncu olmadığında farkını hissediyorsunuz. Genç bir oyuncu, kendini birtakım alanlarda geliştirmesi gerekiyor ve bunu da yapacaktır” ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIM’DA ÖNEMLİ EKSİKLER VE CEZALILAR

A Milli Takım’da, kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın kart cezalısı oldukları için Avusturya maçında forma giyemeyecek. Ancak cezası sona eren Abdülkerim Bardakcı, sahadaki yerini alabilecek. Avusturya’da ise Hollanda maçında ikinci sarı kartını gören Patrick Wimmer, Türkiye‘ye karşı forma giyemeyecek.

10 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

A Milli Futbol Takımı’nda, Avusturya maçı öncesinde 10 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Zeki Çelik, Salih Özcan, Kenan Yıldız, İsmail Yüksek, Mert Günok, Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Orkun Kökçü, Kaan Ayhan ve Arda Güler, Avusturya maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

AVUSTURYA-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda grubunu ikinci sırada tamamlayan Türkiye, son 16 turunda Avusturya ile Leipzig şehrindeki stadyumda karşılaşacak. TSİ 22.00’de başlayacak maçta Ay-yıldızlı ekibimiz, çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Avusturya ile Türkiye arasındaki kritik mücadelede, Portekizli hakem Artur Soares Dias düdük çalacak. Dias’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Paulo Soares ve Pedro Ribeiro yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ukrayna Futbol Federasyonu’ndan Mykola Balakin olacak. VAR görevini ise Portekizli Tiago Martins üstlenecek.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img