HomeFootballAvrupa 'Bizim Çocuklar'ı konuştu! 'Türkiye'den acı veda'

Avrupa ‘Bizim Çocuklar’ı konuştu! ‘Türkiye’den acı veda’

Date:

Related stories

West Bank residents tell of teargas then shots before US woman’s death

US officials have insisted that a ceasefire in Gaza...

Turkey’s Erdogan: Islamic countries should form alliance against ‘Israel’s growing expansionism’

Turkish President Tayyip Erdogan said on Saturday Islamic countries...

Archaeologists unearth a 3,500-year-old shopping list

Shopping lists are essential for making sure nothing is...
spot_imgspot_img

2024 Avrupa Şampiyonası’nın çeyrek finalinde A Milli Futbol Takımı, Hollanda ile kozlarını paylaştı. Berlin Olimpiyat Stadı’nda 1-0 öne geçen milliler, rakibine 2-1 mağlup oldu ve dev organizasyona veda etti.

A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024’e veda ettiği kritik müsabaka Avrupa basınında manşetlere taşındı. Türkiye‘yi Almanya’daki şampiyonada ikinci ev sahibi olarak nitelendiren dış basın, A Milli Futbol Takımı’nın peri masalının sona erdiğini vurguladı.

Dış basında yer alan haberler şu şekilde:

NOS: Hollanda takımı Türkiye karşısında direnç göstererek 20 yıl sonra Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale geri döndü

DE TELEGRAAF: Türkiye’ye karşı oynamak hiç de kolay değildi, zor bir maç oldu. Ama bu Hollanda takımı büyük bir karakteri olduğunu kanıtladı.

Avrupa Bizim Çocukları konuştu Türkiyeden acı veda

EL PAIS: Coşkulu ve savaşçı bir Türkiye karşısında Hollanda zorlandı. Koeman’ın takımı Türk taraftarların coşkusuyla ısınan atmosferde çok çalışmak zorunda kaldı. Almanya’nın ardından turnuvanın ikinci ev sahibi de elendi.

EL CONFIDENCIAL: Hollanda, Türkiye’yi beş dakikada yenerek Arda Güler’in hayaline son verdi. Hollanda-Türkiye buluşması, en keyifli geçen ve uzatmaya gitmeyen tek çeyrek final maçı oldu.

HLN: Bu turnuvada oyuncular ve taraftarlar arasında çok iyi bir etkileşim oluşturan Türkiye’ye karşı Hollanda zorlansa da kazanmayı başardı.

Avrupa Bizim Çocukları konuştu Türkiyeden acı veda

THE GUARDIAN: Koeman, oyuncularının duvara tosladığını gördü ve 1.98’lik toteme uzanarak Weghorst’u oyuna aldı. Onun girişi gidişatı değiştirdi ve amansız Türkiye’nin üstesinden geldiler.

DAILY MAIL: Hollanda, geriden gelip aldığı dramatik galibiyetle son dörde kalmayı başardı, Berlin’deki Türk ateşini söndürdü.

RMC SPORT: Hollanda’nın uzun süre geride götürdüğü karşılaşmada, De Vrij ve Mert Müldür‘ün kendi kalesine attığı goller altı dakikada her şeyi tersine çevirdi.

FOOT MERCATO: Hollanda çılgın bir maçta Türkiye’yi devirdi. Türkiye maça iyi başladı ve öne geçti ancak Portakallar reaksiyon göstererek geri döndü.

Avrupa Bizim Çocukları konuştu Türkiyeden acı veda

SPORZA: Hollanda sağlam durdu ve İngiltere’ye karşı yarı finaldeki yerini ayırttı. Türkiye Avrupa Şampiyonası’ndan başı dik ayrılıyor.

CORRIERE DELLO SPORT: Montella‘nın Türkiye’si De Vrij ve Mert Müldür’ün kendi kalesine attığı gollerle elendi. Akaydın’ın golü Türkiye’nin Almanya’daki peri masalını sürdürmeye yetmedi.

SKY SPORT: Heyecan verici bir ikinci yarıyla Hollanda, Türkiye’yi geçerek yarı finale yükseldi. Sahanın en iyisi olan De Vrij’in performansı ve Verbruggen’in sonlardaki kurtarışları belirleyici oldu.

Avrupa Bizim Çocukları konuştu Türkiyeden acı veda

DER WESTEN: Türkiye adına etkileyici bir turnuva çeyrek finalle sona erdi. Dramatik bir şekilde elenen Türkiye’de, acı ayrılığa rağmen gurur hakim.

FRANKFURTER ALLGEMEINE: Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yarı finali kaçırdı. Türkler, Hollanda karşısında kendi kalesine attığı golle kaybetti.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img