HomeFashionArket Milano Amiral Mağazası İle İtalya'ya Geliyor

Arket Milano Amiral Mağazası İle İtalya’ya Geliyor

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Çeviren

Gözde Meriç

Published



3 Tem 2024

H&M Group’un moda ve yaşam tarzı markası Arket, sadece İtalya’nın moda başkentinde değil, tüm ülkedeki ilk mağazasını Milano’da açtı.

Arket

Piazza Cordusio’daki Medelan Binası’nda yer alan amiral mağaza, 1902 yılında açılan ve bir zamanlar Credito Italiano bankasının genel merkezi olan tarihi binanın zemin ve ikinci katlarında toplam 1.000 metrekarelik bir alanı kapsıyor.

Mekan, Arket’in yumuşak grilerden oluşan kendine özgü monokrom paletini, masif meşe iç mekanlar ve canlı yeşillikleri içeren doğal malzemelerle birleştiriyor.

Yeni mağazada markanın kadın ve erkekler için hazır giyim ve aksesuar çeşitlerinin yanı sıra çocuk giyimi, vücut bakımı ürünleri ve daha birçok öge yer alıyor.

Ayrıca amiral mağaza “bu lokasyon için özel olarak geliştirilmiş benzersiz bir döşeme bileşimi ile geliyor. İtalyan ve Milano mimarisi üzerine derin araştırmalara dayanan tasarım, Arket’in özel yapım terrazzo ve ahşap döşemeleriyle bir araya getirilen kırmızı ve beyaz mermerden oluşuyor ve müşteri deneyimini geliştirmek için farklı oda yapıları yaratıyor”.

Mağazada, “gıda yaratıcılığını ve doğal lezzetleri teşvik etme misyonuyla” İsveçli şef Martin Berg tarafından geliştirilen ve yönetilen Arket Café yer alıyor. Milano’daki kafe, başka yerlerde bulunan ürünlerin yanı sıra yeni bir imza ürüne de sahip: mevsimlik soslar ve süslemelerle servis edilen kaymak gibi, sütsüz vanilyalı dondurma.
 

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img