HomeSportsAli Koç uyardı BeİN Sports harekete geçti: Türkiye'de kaçak yayına son

Ali Koç uyardı BeİN Sports harekete geçti: Türkiye’de kaçak yayına son

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, BeinSports ile imzalanan yayın hakları sözleşme töreninde konuştu. Katarlı yayıncıya, “Servis sağlayıcıların yazılımsal yatırımlar yapması gerekiyor” uyarısında bulundu.

BELÇİKA’DAN SATIN ALINACAK

Yeni sezonda kaçak yayının önüne geçmeyi kafasına koyan BeinSports, Belçikalı yayıncı Orange ile temas kurdu. Her türlü yasa dışı sinyali ortadan kaldıracak teknolojiyi satın almak için devasa bir yatırım yapma kararı aldı. BeinSports’un yasa dışı akışı engellemek için Orange tarafından geliştirilen güvenlik sistemini almadan önce devletin konuyla ilgili kademeleri ile görüşmeler yaptı. Ayrıca siber suçlar biriminden de destek aldı.

IPTV İZLEMEK TÜRKİYE’DE SUÇ

TBMM, IPTV kullanımını yasakladı. Para cezaları öneren uygulamalar çok uzun süre önce yasalaştırıldı. IPTV kullanmak yasal değil. Suç sayılmakta. Cezası var.

İşte o yasa:

* Telefon hatları ile frekanslarından veya elektromanyetik dalgalarla yapılan şifreli veya şifresiz yayınlardan sahibinin veya zilyedinin rızası olmadan yararlanan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Odatv.com

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img