HomeFootballA Milli Takım'ın Avusturya öncesi antrenmanında iki eksik

A Milli Takım’ın Avusturya öncesi antrenmanında iki eksik

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda yarın Avusturya ile karşılaşacak A Milli Takım, hazırlıklarını sürdürdü. Barsinghausen’deki kamp merkezinde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, basına açık olarak başladı.

Tedavi Süreci Devam Eden Samet Akaydin ve Tedbir Amaçlı Uğurcan Çakır İdmanda Yoktu

Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıklamasına göre, milli takımda adalesinde zorlanma yaşayan Samet Akaydin antrenmanda yer almadı. Ayrıca, kaleci Uğurcan Çakır da tedbir amaçlı olarak idmana katılmadı.

Isınma ve koşuyla başlayan idman, top kapma çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Avusturya maçının taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Eröğüt de idmanı izledi.

Yolculuk Öncesi Son Hazırlıklar

Avusturya karşılaşmasının Barsinghausen’deki hazırlıklarını tamamlayan A Milli Takım, bugün TSİ 17.30’da hava yoluyla Leipzig kentine hareket edecek. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Mert Müldür, Leipzig Stadyumu’nda TSİ 21.00’de bir basın toplantısı düzenleyecekler. Takım ise toplantı öncesinde stadyumda kısa bir yürüyüş yapacak.

Kaynak: Haber Merkezi

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img