HomeTravelKapadokya tepelerinde heyecan dolu yarış başlıyor

Kapadokya tepelerinde heyecan dolu yarış başlıyor

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

 Salomon isim sponsorluğunda düzenlenen etkinlik, patika koşucuları için bir çekim merkezi olmaya devam ediyor. UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya’nın tepelerinde ve vadilerinde koşulacak bu organizasyon, dünyanın dört bir yanından gelen sporcuları ağırlayacak.

Aydın Ayhan Güney: “Festival Havasında Bir Organizasyona İmza Atıyoruz”

Etkinliğin organizatörü ve Argeus Travel & Events Kurucu Ortağı Aydın Ayhan Güney, 2014 yılında 180 sporcuyla başlayan bu organizasyonun, Kapadokya’nın benzersiz doğası sayesinde her geçen yıl daha da büyüdüğünü vurguladı. Güney, “Kapadokya’nın doğal güzelliklerinin arasında zorlu ve bir o kadar da keyifli parkurda kıyasıya mücadeleler yaşanacak. Her sene festival havasında geçen bir organizasyona imza atmanın gururunu yaşıyoruz,” dedi.

Kapadokya tepelerinde heyecan dolu yarış başlıyor

Bu yıl da katılım rekoru kırmayı hedefleyen Salomon Cappadocia Ultra Trail, 18 Ekim Cuma günü Adım Adım iş birliğinde düzenlenecek olan yardımseverlik koşusu ile start alacak. STK’lara yapılacak bağışlar karşılığında katılım sağlanabilecek bu koşu, sosyal sorumluluk anlamında da büyük önem taşıyor. Yarışta, 119K, 63K ve 38K olmak üzere farklı zorluk derecelerine sahip parkurlar, sporculara üst düzey rekabet imkanı sunacak.

Kapadokya tepelerinde heyecan dolu yarış başlıyor

Güney, Salomon Cappadocia Ultra Trail’in Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, yurt dışından gelen sporcuların hem turistik hem de sportif amaçlarla bölgeye akın ettiğini söyledi. Organizasyonun, Kapadokya ve bölge esnafı için önemli bir gelir kaynağı olduğunu da ifade etti.

 Salomon Cappadocia Ultra Trail, spor ve turizmi bir araya getiren, katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunan ve Türkiye’nin dünya çapında tanıtımına katkı sağlayan bir organizasyon olarak dikkat çekiyor.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img