HomeSportsTemsilcilerimizin hakemleri belli oldu

Temsilcilerimizin hakemleri belli oldu

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Temsilcilerimiz Beşiktaş, Rams Başakşehir ve Trabzonspor’un Avrupa’da oynayacakları maçların hakemleri belli oldu.

Beşiktaş‘ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 22 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda yapacağı ilk maçı Danimarkalı hakem Morten Krogh yönetecek.

Thun kentiyle aynı adı taşıyan statta TSİ 21.30’da başlayacak müsabakada Krogh’un yardımcılıklarını, vatandaşları D. Wollenberg Rasmussen ile Steffen Bramsen yapacak.

Mikkel Redder’in dördüncü hakemliği üstleneceği karşılaşmada Hollanda’dan Rob Dieperink VAR, aynı ülkeden Erwin Blank ise AVAR olarak görev alacak.


St. Gallen-Trabzonspor maçında Portekizli hakem



Trabzonspor’un UEFA Konferans Ligi play-off turunda 22 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi St. Gallen’e konuk olacağı ilk maçta Portekizli hakem Miguel Nogueira görev alacak.

UEFA’nın açıklamasına göre, St. Gallen şehriyle aynı adı taşıyan statta TSİ 22.00’de başlayacak karşılaşmada Nogueira’nın yardımcılıklarını aynı ülkeden Pedro Martins ve Paulo Bras yapacak.

Müsabakada Portekiz Futbol Federasyonundan Bruno Miguel Carmo Vieira dördüncü hakem, Andre Narciso VAR ve Fabio Oliveira Melo AVAR görevini üstlenecek.

St. Patrick’s Athletic-Başakşehir maçını Fin hakem Mohammed Al-Emara yönetecek


RAMS Başakşehir’in UEFA Konferans Ligi play-off turunda 22 Ağustos Perşembe günü İrlanda ekibi St. Patrick’s Athletic ile yapacağı ilk maçta Finlandiya Futbol Federasyonundan hakem Mohammed Al-Emara düdük çalacak.

UEFA’nın açıklamasına göre, Dublin’deki Tallaght Stadı’nda TSİ 21.45’te başlayacak müsabakada Al-Emara’nın yardımcılıklarını aynı ülkeden Turkka Valjakka ve Juuso Mantere yapacak.

Fin Peiman Simani’nin dördüncü hakem olacağı karşılaşmada Almanya’dan Sören Storks VAR ve Patrick Hanslbauer AVAR görevini üstlenecek.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img