2024

Date:

Related stories

Iran warns Israel of ‘crushing response’ after attacks on Hezbollah

Israel will face “a crushing response from the axis...

Hezbollah chief vows ‘punishment’ of Israel after explosive device attacks

Hassan Nasrallah, Hezbollah’s leader, threatened Israel with “tough retribution...

Türkiye launches new tech visa program

Türkiye on Monday presented a new visa program aimed...

Here’s How to Plan the Perfect Trip to Bodrum, Türkiye (Says Me)

There I was, treading water in the clear blue...

Hezbollah’s Nasrallah says Israel’s Lebanon attacks crossed ‘all red lines’

Hezbollah leader Hassan Nasrallah says the pager and walkie-talkie...
spot_imgspot_img

Son dakika 2024 haberleri ile ilgili Milliyet’e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2024 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2024 haber sayfamızda…

2024

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.124 2024 haberi bulunmuştur.

Ömer Yavru yazdı: Yelkenin yeni modası!

Ömer Yavru yazdı: Yelkenin yeni modası!Farklı yelken sınıflarının mücadelesine yer vererek Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Yarışları tamamlanıyor. Bu sene yeni bir boyuta geçen yarışlar, bugün Yat Sınıfı yarışçılarının rüzgârla dansıyla veda ediyor.

Djankeu Ngamba: İlk madalya profili yükseltecek!

Djankeu Ngamba: İlk madalya profili yükseltecek!Kamerun kökenli boksör Cindy Winner Djankeu Ngamba, Paris 2024’te elde ettiği bronz madalyayla mülteci takımının tarihindeki ilk madalyayı boynuna taktı. Rio’daki ilk mülteci takımının üyelerinden olan ve oyunları Eurosport için takip eden Suriye kökenli eski yüzücü Yusra Mardini, “Bu bizim çok ciddi bir ekip olduğumuzu ve herkesle aynı umut ve hayallere sahip olduğumuzu gösteriyor” dedi.

Öğretmenler yeni müfredata hazırlanıyor

Öğretmenler yeni müfredata hazırlanıyorMEB’in bu yıldan itibaren kademeli şekilde ilk defa uygulayacağı müfredat için hazırlıklar hızlandı. Öğretmenlerin yaz boyunca aldığı eğitimler, okullar açılınca da devam edecek.

Üniversite kayıtları başlıyor

Üniversite kayıtları başlıyorYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri yarın başlayacak, 23 Ağustos’a kadar devam edecek. Elektronik kayıtlar ise 19-21 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Marmara’nın ‘mavi’si Tekirdağ oldu

Marmara’nın ‘mavi’si Tekirdağ olduTekirdağ, Marmara Denizi’nde en fazla ‘Mavi Bayrak’lı plaja sahip il olarak çevre bilinci ve sürdürülebilir turizm anlayışında önemli bir adım daha attığını duyurdu. 2024 yılı itibarıyla, Şarköy ilçesindeki 8 halk plajı, uluslararası çevre ödülü olan ‘Mavi Bayrak’ ile temiz deniz imkanı sunuyor.

Maymun çiçeği Türkiye'de görüldü mü? Sağlık Bakanı açıkladı

Maymun çiçeği Türkiye’de görüldü mü? Sağlık Bakanı açıkladıSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, M çiçeği virüsüne ilişkin, “Bilim insanlarıyla oturup konuştuğumuzda Türkiye’de 2024’te bu görülmedi. Şu ana kadar ülkemizde bu son maymun çiçeği hastalığıyla ilgili bir tanı konulmadı. Yani bizde şu ana kadar yok, inşallah da olmasın.” açıklamasında bulundu.

TV YAYIN AKIŞI: 18 Ağustos 2024 Pazar bugün TV'de hangi diziler ve filmler var?

TV YAYIN AKIŞI: 18 Ağustos 2024 Pazar bugün TV’de hangi diziler ve filmler var?TV yayın akışı programı izleyicilerin gündeminde yer alıyor. Hafta sonunu televizyon karşısında geçirecek olanlar ‘Bu TV’de hangi diziler ve filmler var?’ sorusuna yanıt arıyorlar. Bu akşam Kanal D ekranlarında ‘Kurt ve Aslan’ filmi ilk kez yayınlanırken; diğer kanallarda da çeşitli programlar, diziler ve filmler yer alacak. İşte, 18 Ağustos 2024 Pazar Kanal D, ATV, Show TV, Star TV, NOW TV, TRT 1, TV8 yayın akışı…

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI: 18 Ağustos 2024 burç yorumunuz bugün ne söylüyor? (Terazi, yengeç, balık, oğlak...)

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI: 18 Ağustos 2024 burç yorumunuz bugün ne söylüyor? (Terazi, yengeç, balık, oğlak…)Günlük burç yorumları, en çok merak edilen konular arasında öne çıkıyor. Aşk, kariyer, sağlık ve finans gibi önemli alanlarda gezegenlerin konumu, burçlara yönelik özel ipuçları sunuyor. Peki, koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu bugün ne söylüyor? İşte, 18 Ağustos 2024 Pazar günlük burç yorumları…

Hayattayken organlarını en çok bağışlayan il İzmir

Hayattayken organlarını en çok bağışlayan il İzmirPandemi döneminde bile ‘Hayatta iken organlarını bağışlayanların’ en çok olduğu il olan İzmir, rekoru eliden bırakmıyor. Yılın ilk yarısı 8 bin yeni bağış alınan İzmir’de hedef, yılda 15 bin yeni bağışçıya ulaşabilmek…

Uzak pazarlara yelken açtı

Uzak pazarlara yelken açtıKuru incir ihracatımızda Avrupa Birliği’nin payı geçtiğimiz 10 yıllık süreçte yüzde 52’den yüzde 39’a gerilerken, Amerika kıtasının payı yüzde 17’den yüzde 28’e yükseldi.

Olimpiyat gururlarımız

Olimpiyat gururlarımızİzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü altyapısından yetişen sporcular Taha Akgül ve Buse Tosun Çavuşoğlu bronzla, 2024 Paris Olimpiyatları’nda madalya gururu yaşattı.

Merkezefendi’den eğitim desteği

Merkezefendi’den eğitim desteğiMerkezefendi Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde 5. ile 12. sınıf arasında eğitim gören 4 bin öğrenciye 19,2 milyon TL’lik öğrenim yardımı sağlayacak.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img