HomeShoppingNike Türkiye'de online satışları askıya aldı

Nike Türkiye’de online satışları askıya aldı

Date:

Related stories

Afrin: Conflicting narratives about Kakhrah village incident – Enab Baladi

Conflicting reports surfaced about what happened in the village...

Turkish contractors secure 2nd place in global construction rankings – Türkiye Today

Turkish contractors have maintained their position as the second-largest...

Turkey Tech Visa – Fin Tech – Technology

Turkey Tech Visa: Comprehensive Guide for Global Tech Talent In recent...

Turkey Link To Iran’s ‘Kill Netanyahu’ Plot: Israeli Man’s Arrest Unravels Big Plan?

Published on Sep 19, 2024 06:51 PM IST https://www.youtube.com/watch?v=1ykZ2BHruAo An Israeli...
spot_imgspot_img


ABD merkezli spor giyim markası Nike, Türkiye’de online satışları askıya aldığını duyurdu. Açıklamada, “Siparişlerin zamanında ulaşmasını garanti edemiyoruz” denildi.

10.08.2024 12:06:070

ABD merkezli spor ayakkabı ve spor giyim markası Nike, web sitesinde “Türkiye’de Nike.com ve Nike App üzerinden şu an için alışveriş yapılamamaktadır” başlığıyla bir bilgilendirme yayınladı.

Nike, Türkiye’de online satışları askıya aldığını ve müşterilerin sipariş veremeyeceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, gümrük mevzuatında yapılan son değişikliklerin kararda etkili olduğu ve bu değişikliklerin alışveriş deneyimine etkisinin incelendiği bildirildi.

Yaşanan süreçten dolayı müşterilerinden özür dileyen Nike, online siparişlerin sorunsuz bir şekilde teslim edilmesini garanti edemediklerini açıkladı.

Nike’nin sitesinde şöyle denildi:

Türkiye gümrük mevzuatında yapılan son değişiklikler nedeniyle maalesef şu an için Nike.com ve Nike App üzerinden alışveriş yapılamamaktadır. Söz konusu değişikliğin tüketicilerimizin alışveriş deneyimine etkisini incelediğimiz bu süreçte yaşanan olumsuzluktan dolayı özür dileriz. Durumu takip etmeye ve Türkiye’deki tüketicilerimize en iyi şekilde hizmet sunmaya devam edeceğiz. Güncel bilgiler için daha sonra Yardım sayfamızı tekrar kontrol edebilirsiniz.

Türkiye genelindeki Nike mağazalarımızdan ve perakende satış iş ortaklarımızdan Nike ürünlerini satın almaya devam edebilirsiniz. Size en yakın Nike mağazasını bulmak için Mağaza Bulucu aracımızı kullanabilirsiniz.”

Vergi oranları değişmişti

6 Ağustos tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen bir gerçek kişiye gelen ve ticari miktar ve mahiyet arz etmeyen, kıymeti 30 euroyu geçmeyen eşya ile kıymeti bin 500 euroyu geçmeyen ilaç cinsi eşyanın üzerinden, Avrupa Birliği ülkelerinden doğrudan gelmesi halinde yüzde 30 vergi alınacağı açıklanmıştı.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img