HomeSportsTürk futbolu olarak ortak düşmanımızla mücadele etmeliyiz

Türk futbolu olarak ortak düşmanımızla mücadele etmeliyiz

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Yeni anlaşma ile Türk futboluna katkılarının artarak devam edeceğini belirten Yousef Al-Oubaidly “Süper Lig’in yayın haklarını en yüksek teklifi vererek aldık. Son derece şeffaf bir süreç oldu. Türk futboluyla 23 yıllık kuvettli bir işbirliği içindeyiz. Bunun temeli de güvene dayanıyor. Amacımız Türk futblounu dünyaya tanıtmak. 140’tan fazla ülkede Türk futbolunun yayınlayacağız. Bütün paydaşlar olarak güçlerimizi birleştirerek Türk futbolunun marka değerini arttıracağız.” ifadelerini kullandı.

Yousef Al-Oubaidly, korsan yayının verdiği zarara dikkat çekerken “Korsan yayınclıkla mücadele etmeliyiz. Korsan yayıncılık sadece Türkiye’de değil dünyadaki en büyük problemlerden biri. Bu sabah sayın Hacıosmanoğlu ile değerli bir toplantı gereçekleştirdik. Sayın başkan da korsanla mücadele konusunda kararlığını gösterdi. Türk futbolu olarak kolektif bir emekle ortak düşmanımız olan korsan yayınla mücadele etmeliyiz” dedi.

Digiturk yeni projesi olan beIN Squad hakkında da bilgi veren “Buradan amatör kulüpere de hitap etmek istiyorum. beIN SPORTS olarak sadece profesyonel futbola odaklanmıyoruz. Bütün Türk futboluna desteklemek istiyoruz. Bu sene amatör kulüplere doğrudan bir destek vermeye karar veredik. Bu bağlamda beIN Squad insiyatifini gerçekleştirdik ve şimdiden 1300 amatör futbol kulübü başvuru yaptı. Türkiye’de futbol her kesimden insanları heyecanlandırıyor. Türkiye’de olmaktan, Türk olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz”

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img