HomeSportsTFF Başkanı Hacıosmanoğlu FIFA Başkanı Infantino ile görüştü

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu FIFA Başkanı Infantino ile görüştü

Date:

Related stories

Iran warns Israel of ‘crushing response’ after attacks on Hezbollah

Israel will face “a crushing response from the axis...

Hezbollah chief vows ‘punishment’ of Israel after explosive device attacks

Hassan Nasrallah, Hezbollah’s leader, threatened Israel with “tough retribution...

Türkiye launches new tech visa program

Türkiye on Monday presented a new visa program aimed...

Here’s How to Plan the Perfect Trip to Bodrum, Türkiye (Says Me)

There I was, treading water in the clear blue...
spot_imgspot_img

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Fransa’nın başkenti Paris’te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.

FIFA’nın Paris’teki merkezinde gerçekleştirilen görüşmede; TFF yönetim kurulu üyeleri Ceyhun Kazancı ile Lale Cander, FIFA Genel Sekreteri Nattias Grafström ve FIFA Avrupa Üye Federasyonları Direktörü Elkhan Mammadov da yer aldı.

TFF’den görüşmeyle ilgili yapılan açıklamada Infantino’nun, TFF başkanlığına seçilen Hacıosmanoğlu’nu tebrik ederek başarılar dilediği aktarılarak, “Son derece sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşmede FIFA Başkanı Infantino, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na Türkiye gibi büyük ve güçlü bir ülkenin bölgesindeki önemine vurgu yaparken, Türkiye’nin bölge ve dünya futboluna liderlik yapabilecek potansiyelini harekete geçirmek gerektiğini, bunun için de FIFA ve TFF iş birliğinin son derece önemli olduğunu ifade etti.” denildi.

Hacıosmanoğlu’nun ise görüşmede, TFF ile FIFA arasındaki ilişkileri geliştirmek için çalışmalara başladıklarını dile getirip, futbolun tüm paydaşları ile iş birliği içinde güven ortamını sağlayarak ülke futbolunu geliştirmek ve dünya futboluna katkı sağlamak için çalışacaklarını belirttiği aktarıldı.

Görüşmede Hacıosmanoğlu, Infantino’ya sırtında ismi yazılı 10 numaralı A Milli Takım forması hediye etti. Ayrıca, milli takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu’nun isminin yazılı olduğu 10 numaralı forma da FIFA başkanına hediye edildi.

TFF, Infantino tarafından Başkan Hacıosmanoğlu’na, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için davet mektubu gönderildiğini daha önce duyurmuştu.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img