HomeSportsİşte Galatasaray ın transfer gündemi

İşte Galatasaray ın transfer gündemi

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor.

İkinci etap kamp çalışmaları için Avusturya’nın Steiermark eyaletinin Liezen bölgesindeki Irdning’de bulunan sarı-kırmızılılar, ilk hazırlık maçında İtalya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Lecce ile mücadele edecek.

Linz’deki Raiffeisen Arena’da oynanacak müsabaka, TSİ 20:30’da başlayacak.

5 isim ayrı çalıştı

A Milli Takım ile 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Yunus Akgün, takımdan ayrı çalışma gerçekleştirdi.

Kolombiya formasıyla Copa Amerika’da finale çıkma başarısı gösteren Davinson Sanchez, özel izinli olarak ikinci etap kamp çalışmalarında bulunmuyor. Sarı Kırmızılıların ilk hazırlık kampına katılan Taylan Antalyalı ile Kazımcan Karataş ile Eren Aydın, Baran Aksaka ve Jankat Yılmaz, gelişmeleri açısından başka takımlara kiralık olarak gönderilebilir. İlk etap hazırlık kampına katılmayan Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Moruțan, Galatasaray’ın ikinci hazırlık kampına katılmayan diğer iki isim. 


Transferde gündem sağ bek ve orta saha


Galatasaray’da transfer çalışmaları ise devam ediyor. Guela Doue transferi iptal edildi, sağ bek ve orta saha bölgeleri için Kopenhag forması giyen Danimarkalı Elias Jelert’in yanı sıra iki isim daha sarı kırmızıların transfer listesinde yer alıyor.

Galatasaray’ın kampını yerinde takip eden muhabirimiz Nezih Akşener, sarı kırmızılı ekipten son gelişmeleri ve transfer gündemini aktardı… 

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img