HomeSportsJoshua Kimmich ten Toni Kroos a veda

Joshua Kimmich ten Toni Kroos a veda

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Almanya Milli Takımı’nın ve Bayern Münih’in önemli isimlerinden Kimmich resmi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunurken futbolu bırakan Toni Kroos’a veda etti.

Kimmich’in açıklamaları şu şekilde:

“Bu turnuva kariyerimde sonsuza kadar unutulmaz kalacak! Çeyrek finalde elenmek çok acı oldu. Hepimiz, sonunda şampiyonluğu kazanarak kendimize ve ülkemize bu eşsiz anı yaşatmak isterdik. Her şeyimizi verdik, elimizden gelen her şeyi yaptık. Yine de yetmedi. Yine de hepimiz inanılmaz bir turnuvaya, şehirlerde ve stadyumlarda muhteşem bir atmosfere bakıyoruz. Ve hepsinden önemlisi, inanılmaz bir ruha, müthiş bir birlikteliğe sahip bir takıma sahibiz. Birlikte çalışmaktan ve ortak hayalimizi gerçekleştirmekten büyük keyif aldık. Takıma, Julian ve teknik ekibe, çevremizdeki herkese ve Almanya’da her yerdeki bu inanılmaz destek için teşekkür ederim. Bu ortak zaman bizim için eşsizdi.

Sevgili Toni, seninle sahada olmak bir onurdu. Sporcu olarak kariyerine büyük saygı duyuyorum, ve bir insan olarak sana daha da fazla saygı duyuyorum. Her şey için teşekkürler!”

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img